Pluspunten

Mooie collectie, goede website, snelle levering en het persoonlijke kaartje!

Van mij zou er iets meer kleding bij mogen tot ongeveer 125 euro, dan zou ik vaker kopen

Pluspunten

Perfecte, snelle levering zoals altijd.

Pluspunten

Uitstekend aanbod, goede selectie van merken en keuze van modellen. Kwaliteit prima. De gemaakte combinaties zijn ook erg inspirerend. Erg goede service. Snelle levering. Vriendelijke en meedenkende medewerksters.

Niet zo vaak emails sturen met nieuw aanbod, dat is erg verleidelijk, ha, ha.

Pluspunten

Mooie kleding Kwaliteit Snelle levering Showroom beschikbaar

soms zijn de kleine maatjes wat snel op gratis retourneren

Pluspunten

Zoveel! PB is al een paar jaar mijn favoriete webwinkel. De kleding is mooi en smaakvol. Goede combineertips. Leuk altijd dat persoonlijke briefje bij de verpakking. Klantvriendelijk. Snelle levering.

Tips voor vrouwen boven de 50?

Pluspunten

Duidelijke website, berichtgeving optimaal, snelle bezorging en afwikkeling

Pluspunten

Correcte site , prachtige items prijs /qualiteit .Verzorgde en spoedige bestelling . Kortom een plezier om one line daar te shoppen .

Geen bij mijn weten .

Pluspunten

prima website,snel,duidelijke omschrijving van de artikelen,zelfs beschrijving van de maat van de mannequin. artikelen zijn handig verpakt met een leuk persoonlijk briefje erbij,goed verzorgd.

niet leuk: het standaard briefje dat je moet opschieten met betalen,dit is niet prettig als je zoals ik met acc giro betaald.stuur dan ook altijd een mailtje en krijg dan een aardig antwoord terug van maaike,maar ik blijf het toch vervelend vinden.

Pluspunten

Dat schrijf ik nu nog eens graag op: klantvriendelijk en snel. Beter kan niet!

Er gaan vast stemmen op voor meer duurzaam verpakkingsmateriaal. Maar ik vind het wel een heel mooi en goed verzorgd pakket dat bezorgd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekende service. Alleen kosten van eventueel terugsturen van artikelen werken belemmerend.

Pluspunten

Assortiment , service en snelle levering

Website iets minder tekst op homepage, merken staan onduidelijk onder elkaar

Pluspunten

Mooie kleding en een super goede service!

Pluspunten

snelle levering verzorgde verpakking

Pluspunten

one fo the best shops i know

Pluspunten

fijne kwaliteit kleding, mooie merken, duidelijke omschrijvingen op site, goede informatie over pasvorm en materiaal, snelle levering en afhandeling retouren, heel goede klantenservice. Ik koop hier al jaren met grote tevredenheid.

Pluspunten

Kaartje met hand geschreven tekst. Heel chique en welkom.

Via de website aangeven welke slips bij de lingerie horen.

Pluspunten

Snelle service Betrouwbaar Mooie en kwalitatief goede producten.

Pluspunten

Alles wat je besteld heb je in een dag of twee in huis. Keurig verpakt en met een aardig briefje erbij. Perfectly basics heeft een breed assortiment.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de service en de produkten van Perfectlybasics. Ik belde over een vest van Repeat. Ik was niet zeker over de maat. Mijn maat was uitverkocht. Ik hoorde ik dat het vest ruim viel,ik bestelde het vest een maat kleiner. Het kwam al de volgende dag en de maat was goed. Dus ik ben zeer tevreden. Ook over mijn eerdere aankopen.

Pluspunten

Mooie, kwalitatieve kleding, duidelijke foto\\\'s, bruikbare draagtips, zeer uitgebreide en heldere informatie over de kleding, goed retourbeleid, altijd snelle levering, goede service ook bij onverhoopte klachten

Ik weet niet zeker of bij elk kledingstuk combinatietips staan, in de vorm van foto\'s. Ik vind het prettig meteen te kunnen zien met welke broek/tas/schoenen ik die bepaalde blouse o.i.d. kan dragen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel bezorgd. Juiste artikelen. Mogelijkheid om te laten leveren op ander adres / postkantoor

Afspraken maken met TNT post over retourzendingen. zodat je als klant niet 7 maar bijvoorbeeld 3 euro moet betalen voor een retourzending. Voor mij zijn de retourkosten te hog en daarom zal ik niet meer bij jullie bestellen. Nu had ik van 1 merk 4 artikelen van dezelfde maat besteld. Een was te klein, ander te groot, ander geen model en 4e ..

Pluspunten

Alles is positief!

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Personal touch met gandgeschreven briefje!

Pluspunten

Goede snelle levering van uitstekende kwaltiteit kleding!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen