Pluspunten

Vlotte reacties, vlotte en correcte serivice

Pluspunten

Perfectly Basics is een bedrijf waar ik graag bestel omdat het zeer goede service verleent, snel vragen beantwoord, prachtige artikelen verkoopt. Als ik het me kon veroorloven dan zou ik mijn meeste kleding, tassen, schoenen en accessoires bij dit bedrijf kopen. Ook worden de artikelen snel afgeleverd.

Ik zou niet weten wat .....

Pluspunten

Prettige, duidelijke website Prachtige merken (helaas wel vaak boven mijn budget) SUPER klantvriendelijk! Een zeer aantrekkelijke sale Geen verzendkosten Persoonlijke benadering (handgeschreven briefje bij bestelling) Goede beschrijving/maatvoering/hoe het valt/combineertips bij elk product.

Antwoordnummer voor retourzending. Nu is 6,75 euro erg veel geld.

Pluspunten

Mooi kleren, snelle levering, met persoonlijk briefje

Nee

Pluspunten

Perfectlybasics biedt aantrekkelijke en gedetailleerde presentatie van items. De service is super snel en erg prettig.

Pluspunten

Aanbod is uitermate veelzijdig. Kwaliteit groot. Website uniek. Klantvriendelijkheid groot.

Een tip: verbreed het aanbod met ook budgettair aantrekkelijke kleding.

Pluspunten

Pluspunten

Een erg mooie collectie! Leuke merken en van goede kwaliteit! Snelle service! Als je de kleding ontvangt ziet het er zeer verzorgd uit, goed ingepakt!

Gratis retourneren zou nog beter zijn! Eventueel een retour formulier of sticker met jullie adres bijvoegen.

Pluspunten

Prijs, kwaliteit en service

Pluspunten

De website is goed georganiseerd: overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Het is bovendien echt leuk om de website te bezoeken; bijna alsof je echt aan het winkelen bent. De service is goed en bestelde artikelen worden zeer snel verzonden. De persoonlijke kaartjes en kleine cadeautjes die af en toe bij de bestelling zitten, zijn een gewaardeerd ex

Niet bij alle kledingstukken staat hoe een kledingstuk valt.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt. Met cd tje. Heel attent.

Pluspunten

snelle levering en in goede staat. Leuk ingepakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de hoge retourkosten, bij andere bedrijven liggen deze kosten een heel stuk lager

Pluspunten

Duidelijke informatie op website, ook over maten. Snelle levering. Juiste informatie over levering. Gezellige kaart in de vorm van een hart (vanwege Valentijnsdag) om mij te verwelkomen als nieuwe klant!

Pluspunten

correcte en snelle service. Zeer snelle en uiterst vriendelijke reactie per mail. Aan te bevelen!!

Pluspunten

service, beschrijving komt overeen met produkt, snelle levering, geen verzendkosten, helemaal goed.

iets meer partykleding van by malene birger

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, leuke kleding, gezellige pakketjes, snel in huis

Ook bij spullen van bijv Marc Jacobs de maten en beschikbaarheid tonen.

Pluspunten

snelle en persoonlijke service

Pluspunten

Brede collectie, zeer goede service, snelle levering. Goede omschrijving van de collectie inc stylingtips

Pluspunten

goede overzichtelijke site snelle en correcte service ook bij retour

gratis retouren zou nog leuker zijn

Pluspunten

Overzichtelijk, items gesorteerd op productsoort, kleur, merk etc. Verschillende foto\'s van artikelen, zodat je een goed beeld hebt van de kledingstukken. Snelle bezorging. Heel leuk de persoonlijke kaart bij het kledingstuk!

Pluspunten

leuke stijl mooie merken leuk dat er mogelijkheden zijn om met een stylist te winkelen in de shop Maten kloppen overgrotendeels.

kleding is erg mooi, maar soms ook zeer prijzig. Meer betaalbare alternatieven zou fijn zijn.

Pluspunten

Goede site Goede communicatie rondom de bestellingen

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen