Pluspunten

Mooie collectie, snelle service

meer betaalbare collecties opnemen in assortiment

Pluspunten

- Goede, uitgebreide collectie. Goede omschrijving van de producten (bv ook als een maat anders valt dan normaal) - Snelle levering. Heel netjes verpakt. Omruilen is geen probleem. - Indien je vragen hebt, wordt er snel- en vriendelijk gereageerd

- Ik mis wel een beetje het thema\\\'s als duurzaamheid maar ook diervriendelijkheid!! Ik heb nooit bont gezien op de site, dat vind ik een absoluut pluspunt. Maar er wordt ook geen aandacht gegeven aan bv de merinowol terwijl daar wel gruwelijkheden van in het nieuws komen. Hoeft geen hoofdthema te zijn maar nu mis ik het wel

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website. Zeer snelle afhandeling van bestellingen. Zeer efficiënte afhandeling van retouren. Zeer klantvriendelijke benadering (wanneer er iets misgaat mbt een bestelling wordt dit direct op zeer klantvriendelijke wijze opgelost).

Eigenlijk niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijk, snelle levering.

Retouren geen verzendkosten, zoals bedrijven in Duitsland doen.

Pluspunten

Wordt altijd op tijd bezorgd en het pakket ziet er netjes uit. Kleding op de site is goed te zien. Mooie merken

nee

Pluspunten

Snel en netjes afgehandeld. Leuk briefje in de doos.

De website mag minder oubollig. Lijkt een beetje ouderwets

Pluspunten

De mooiste merken!!! Snelle, gratis verzending, altijd een aardig kaartje erbij, en ook vlottevterugbetaling indien er toch iets geretourneerd moet worden!

Gratis retourneren zou het het helemaal compleet maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto\'s, vaak een goede beschrijving bij de foto\'s met combineer advies, eenvoudige manier van bestellen en snelle levering.

Retourservice zou in mijn ogen wel kostenloos mogelijk moeten zijn. Aangezien je het niet bij hen in de winkel kunt passen is het maar de vraag of de betreffende kleur of maat goed is voor jou.

Pluspunten

Snelle levering Artikelen komen overeen met foto\\\'s website Diversiteit aan merken

Gratis verzenden van retouren Voorraad per artikel uitbreiden, of in ieder geval in de gangbare maten. Sommige artikelen zijn heel erg snel uitverkocht.

Pluspunten

Goede website en hele snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Hoge kwaliteit Juiste maatvoering op site

Verzendkosten voor de retourzending niet voor rekening van de klant laten komen. Jullie verdienen in principe al aan het feit dat er geen winkel etc voor gehuurd hoeft te worden.

Pluspunten

Beschrijf de positieve punten van dit bedriif. Aanbod van artikelen is zeer goed. Presentatie is geweldig. Heb nog geen andere webshop ontdekt die zo geweldig zijn kleding showt. Fantastische modellen. Maakt het gemakkelijk je een goed beeld te vormen van de kleding. Service is perfect. Bestelling volgende dag binnen, mooi ingepakt met nog steeds e

Ga zo door.

Pluspunten

Alles is positief. Website, helder en duidelijk, service perfect, geweldig aanbod.

Nee

Pluspunten

Snel geleverd en de jas is prachtig!!

Pluspunten

overzichtelijk,snelle bezorging,mooie collectie,persoonlijke briefje bij bestelling.

bredere collectie

Pluspunten

Duidelijke site met goed inzicht beschikbaarheid van maten. En heel prettig: goede foto\\\'s met modellen waardoor je een goede indruk van het te kopen kledingstuk krijgt.

geen

Pluspunten

zeer snelle bezorging, zorgvuldig verpakt

Pluspunten

Bestellung und Lieferung hat ohne Probleme geklappt.

Pluspunten

een dag later meteen in huis! perfecte staat, degelijk verpakt en met persoonlijk bedankje! Mooi!!!

PB zelf, alles perfect zoals beloofd! supertevreden!!! maar de koerier van DHL heeft het zomaar van de eerste keer bij de buren afgeleverd omdat \\\\\\\'hij hier al 3 keer geweest was\\\\\\\", onmogelijk gezien de goede service stond hij hier al een dag later om 9u45 voor de deur! Of is die hier \\\\\\\'s nachts ook al 2 keer geweest dan?

Pluspunten

Juiste bestelling snel bezorgd en er zat een persoonlijk kaartje bij om me veel plezier te wensen met mijn aankopen!

Nee, ik heb geen vebeterpunten

Pluspunten

overzichtelijke website, duidelijke productomschrijving en foto\'s, snelle orderafhandeling, gratis verzenden in NL en goede klantenservice

Pluspunten

goede service, mooie site, simpel. 1 nadeel dat er verzendkosten zitten aan retourzendingen. dat houdt mij wel af en toe tegen om iets te bestellen. Vooral bij schoenen.

Ook gratis retourzendingen doen en dan de prijs desnoods 1euro hoger maken van de artikelen.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.