Pluspunten

Mooie collectie , snelle service

Pluspunten

Mooie, duidelijke web-site. Snelle levering Altijd een persoonlijk gericht kaartje bij de bestelling.

geen

Pluspunten

Correcte afhandeling Kleding goed ingepakt Altijd snel antwoord op mail De prettigste kledingsite die ik bezoek, wat uitnodigt om te kopen Omschrijving en maatadvies is goed omschreven en niet te summier

Ik heb maar 1 tip: mijn advies is om een digitale inschrijving te organiseren voor een product dat reeds (of de maat) is uitverkocht, maar mogelijk wordt geretourneerd c.q. wordt geruild of binnenkomst nieuwe zending. Nu moet ik iedere dag in de gaten houden of een bepaald product in mijn maat weer aanwezig is. Verder PERFECT.

Pluspunten

snel en mooie merken

nee

Pluspunten

Fijne webwinkel, mooie kleding en snel bezorgd

Pluspunten

Duidelijke aantrekkelijke foto\'s/kenmerken product Prettige snelle site Klantvriendelijk

Pluspunten

- snelle levering - snelle update van de status - het ontvangen is een waar cadeautje, heel erg verzorgd

nee, perfect zoals het nu is

Pluspunten

mooie spullen snelle levering

Nee

Pluspunten

Wat ik super vond was dat er nog een persoonlijk geschreven kaartje bij zat. Dat geeft je toch nog even die persoonlijke touch.

Pluspunten

Snelle bezorging, makkelijke webshop, veel keus, mooie item, zo verzorgd ingepakt, attent met persoonlijke boodschap

nee!

Pluspunten

- goede website - snelle levering

neen

Pluspunten

goede service, snelle afhandeling, fijne website

Pluspunten

Duidelijke website, supersnelle verzending en levering, degelijk verpakt met veel aandacht. Snelle en correcte verwerking retourzending.

Retourzending is niet gratis.

Pluspunten

Mooie site, goede foto\'s, duidelijke info, makkelijk zoeken

Nee

Pluspunten

goede kwaliteit, vriendelijk

ik zou een puntensysteem waarmee je voor korting spaart erg waarderen. Het zou in elk geval maken dat ik vaker wat zou kopen.

Pluspunten

Prachtige duidelijke website. Goed gesorteerd. Goede service en levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en correcte afhandeling indien artikel niet voldoet.

Nee

Pluspunten

Snel, verzorgd, attent

Pluspunten

Ik vond het handgeschreven briefje bij mij bestelling zeer attent. Netjes verpakt. Blazer zat ook in een beschermhoes/zak. Het was naar mijn mening perfect. Goede mailing en snelle levering. Bedankt heb al veel leuke reacties gehad op het jasje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service. ook qua retour storten van het geld

het product toch misschien iets uitgebreider weergeven om teleurstellingen te voorkomen, zoals in mijn geval. prijs/kwaliteit was buiten proporties.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Mooie producten.

Heb ik op dit moment niet.

Pluspunten

- Snelle reactie op mijn vraag - Vriendelijk contact - Duidelijk en helder email contact

Geen.

Pluspunten

Bij vragen krijg je per omgaande een reactie. De merken die ze vertegenwoordigen zijn prachtig! Het maatschema welke bij de producten staan klopt ook echt. Verder een snelle levering.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.