Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website, het bestelde artikel werd direct geleverd, met een vriendelijk handgeschreven kaartje erbij, hetgeen persoonlijk overkwam

Vooralsnog geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

mooie collectie duidelijke, snelle site snelle en perfecte service

Pluspunten

- Mooie website met goede stylingtips. - Snelle levering. - Mooi verpakt met heel vriendelijk kaartje!!!

Pluspunten

Dezelfde dag nog reactie opmeten vraag via de website en dan met een persoonlijk niet te zakelijk antwoord, ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn pakketje en het was erg mooi verpakt. Tevens was het niet per briefpost verstuurd maar per pakketpost in een luxe doos met ondanks mijn lage bestelbedrag een leuke parfum en eigen CD als attentie.

Verbeterpunten over dit bedrijf? tot nu toe ben ik zeer tevreden, dit was mijn eerste bestelling, het enige dat ik kan bedenken dat als producten met andere producten op de foto gezet worden, het als klant goed is om te weten dat dit los bij te bestellen is en niet bij het pakket hoort. Ik heb hierover per mail een vraag gesteld.

Pluspunten

Collectie Snelheid Correctheid.

Soms een item te snel uitverkocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, komt professioneel over

Ik vind dat jullie weinig doen aan klantenbinding door bv spaarpuntensysteem. Als trouwe klant heb je alleen voordeel bij sale. Andere winkels creëren voordeel voor vaste klanten.

Pluspunten

goede communicatie

geen

Pluspunten

aanbod, snelle levering, goede retourservice vlotte communicatie en voortdurend vernieuwen aanbod

aanbod nog verruimen

Pluspunten

Mooie collectie, duidelijke maat weergave, goede retourservice.

Antwoordnummer invoeren.

Pluspunten

De website is overzichtelijk, de begeleiding voor de maten ook. De kledij werd netjes ingepakt, vergezeld van een handgeschreven briefje waarop iets stond in de aard van \\\'veel plezier met de mooi stukken die u hebt aangekocht\\\'. Dat vond ik erg sympathiek, omdat je dan niet het gevoel krijgt dat je een nummer bent.

niet echt

Pluspunten

Geweldig aanbod, afgestemd op de werkende vrouw van alle leeftijden. Klantenservice prima.

Tip: wat meer tops/tunieken

Pluspunten

snelle levering persoonlijke service

blaadje met daarin collectie of tips hoe zaken te combineren, bv per seizoen of twee keer per jaar.

Pluspunten

snel goede service prachtige merken

nog meer in maten xl/xxl gezien de hollandse vrouw

Pluspunten

Snelle verzending, mooi verpakt met een persoonlijke kaart erbij. Uitstekend!

Pluspunten

Snelle levering en er is veel zorg aan besteed met een persoonlijk kaartje erbij.

geen kosten verrekenen als je iets retour stuurt. Toch altijd weer ongeveer 7 euro.

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijke site en altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling! Goede merken!

Jeetje! Eigenlijk ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

Makkelijke site qua bestelling,betaling en zeer snelle levering. Ook het overzicht van TNT geweldig want je weet wanneer je thuis moet zijn

nee

Pluspunten

Goede website. Zeer goede foto\'s en productinformatie. Snelle levering. Makkelijk dat pakje bij postkantoor opgehaald kan worden.

Hoewel ik nog nooit wat geruild of geretourneerd heb, vind ik het jammer dat er geen service voor gratis retourneren/ruilen is. Ik zou het leuk vinden als Perfectlybasics voor vaste klanten acties zou hebben met bijvoorbeeld voordeelcoupons, speciale kortingsacties o.i.d. In elk geval dat de vaste klanten \'beloond\' worden.

Pluspunten

Goede webwinkel waar je snel de artikelen kunt zien zelfs ook de stofstructuur,als je inzoomd. De kleding wordt op kleur gepresenteerd, geweldig! Er word goede informatie gegeven over de artikelen en de levering is heel snel en verzorgt met een geschreven, briefje erbij, erg prettig.

Pluspunten

de service is top,niet goed je geld zeer snel op je rekening,En telefoon contakt zeer vriendelijk,Voor mij een leuke manier om aan leuke spulletjes te komen,soms erg verlijdelijk .Heb al veel vrienden de site aanbevolen,Mijn vraag is wel dat er over kortingscode word gesproken ik bestel regelmatig maar heb nog nooit een code gehad ?

ECHT NIET,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Absoluut snelle levering, gelukkig ook wat kleding in een goedkopere prijsklasse,een blouse van 300 euro vind ik duur.

bij de zending zit geen informatie over het eventueel terugzenden van iets dat niet past.

Pluspunten

Snelle levering, goede en snelle service, leuke persoonlijke briefjes bij de levering, mooie website en kwalitatief goede artikelen.

Meer akties voor vaste klanten of eventueel een soort van spaarsysteem waarmee je voor korting kunt sparen.

Pluspunten

Snelle, zeer goede service. mooi en goed verpakt. prachtige merken

Pluspunten

Zeer goede service Uitstekend aanbod Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer goede service, ook bij retouren. Persoonlijk met een handgeschreven kaartje en persoonlijke mailassistentie. De kleding is mooi ingepakt. Op de site zelf een goede beschrijving van de kleding, alsmede goede foto\'s vanuit verschillende hoeken zodat de kleding volledig tot zijn recht komt.

Gratis retourzending zou de site perfect maken.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen