Fijne thuiswinkel !

Super snelle service ! Snelle levering en retourneren geen probleem. Terugstorten binnen een aantal dagen.

Alles is top verzorgd en voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Jammer dat het bij maat 44 stopt doorgaans

Ik heb maat 46. Ben inmiddels wat ouder, maar ik hou van mooie kleding. Met de steeds dikker wordende jonge vrouw verbaas ik me dat maat 46 EU meestal niet geleverd kan worden…door dé merken.

Mooie kleding

Goede ervaringen koop hier al jaren.

Grote keuze, duidelijke beschrijving van het product, Goede kwaliteit, mooie merken. Service uitstekend!

Goed advies snelle levering

Ik werd goed geadviseerd de afhandeling als iets niet goed is weet ik uit ervaring dat dat altijd snel en netjes is.

Heel goede en snelle service, ook bij het zoeken van contact

Duidelijke site en alles is goed terug te vinden in je eigen gegevens en overzichten. Goede service en snelle service. Altijd netjes en persoonlijk verpakt. Duidelijke en makkelijke site. Retouren goed geregeld. Mooie kwaliteit kleding en schoenen. Een echte aanrader!

Customer orientated in all aspects

Fast and efficient service. Always reliable

Altijd goed

Fijne site, mooie kwaliteit. Goeie service

Zeer goed assortiment

Mooie kleding, Modern, Soms wel aan dure kant Goede snelle levering Helemaal top

Vlotte en correcte service

........

Positief

Snelle levering en correcte afhandeling.

Uitstekende webshop! Hoge kwaliteit!

Prachtige merken, prima prijs/kwaliteit, snelle verzending en zorgvuldig verpakt met een vriendelijke, persoonlijke boodschap. Retour is ook supermakkelijk! Niets dan lof dus!

Steeds een heel correcte en snelle service!

Hele fijne online winkel

Goeie service en mooie, kwalitatief goede kleding en accessoires.

Zeer mooie rok

Past heel mooi en zit erg comfortabel. De hoeveelheid pasfoto’s op de site van PB helpen wel de keuze te maken. Ondanks de redelijk hoge prijs ben ik een fan van Norma Kamali basics. Met mijn maat 48 is het niet evident om flatterende kledij te vinden. Haar basics slanken optisch af. Blije klant!

Uitstekende service

Snel, producten zoals omschreven op de website, fijne site

Er zou wat meer aanbod van extravagante merken moeten zijn.

Perfectly Basic verzend snel en heeft een goede klantenservice, de kleding valt vaak wat tegen en dan met name de stof die af en toe wat goedkoop voelt en valt. Desondanks is PB een prettige webwinkel, persoonlijk zou ik graag wat meer kleding willen zien in het bovenste segment, bv. Dries van Noten etc.

Top bedrijf , super snel en items mooi, verpakt

Zeker aanbevelen

Snelle levering, goede communicatie en makkelijk terug sturen als het niet past

Betrouwbare Website , altijd snel en goed

Aanrader

Hele fijne webshop met mooie kleding, schoenen en meer. Snelle verzending en heel fiin, je kunt zelf ook je bezorgdag uitzoeken. Altijd met zorg ingepakt. En als een keer iets terug gaat ook een snelle afrekening. Aanrader!

Prima webshop

Goede service, snelle en nette levering, veel keus, altijd de laatste nieuwe collectie direct zichtbaar. Kortom top!

Swift delivery

Easy shopping, extensive range and quick delivery to my home

Professionele organisatie

Snelle ontvangst, goede verpakking en duidelijke instructie wat te doen bij retourzending.

Alles wordt snel en zeer verzorgd geleverd

Al enige jaren bestel ik bij P.B. nog nooit een probleem gehad, zeer professioneel bedrijf, mooie kwaliteit en zeer verzorgd.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen