Pluspunten

duidelijke afbeeldingen. Snelle service.

Pluspunten

snelle afwikkeling ,zowel bij aankoop als bij retour !!eenvoudige handelingen bij retour!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke kaart bij bestelling. Levering binnen een week. Duidelijke foto`s. Waardering is 7,5. Vind 8 aan de hoge kant maar een 7 te laag.

Voor het ruilen of retourneren van kleren moet je de zending betalen. Aangezien er gewerkt wordt met veel buitenlandse merken, is het lastig in te schatten welke maat het beste past. Ondanks de maattabel. Wat maakt dat je soms te groot en soms te klein uit komt. Bedrag staat niet in verhouding van wat er wordt besteld. Kleine service vanuit de orga

Pluspunten

Kwalitatiefv goede producten, prettige service, overzichtelijke site, nette verpakking.

Taalgebruik in het begeleidende schrijven bij de pakketjes

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, mooi en netjes verzonden, persoonlijk bericht erbij

Pluspunten

snel en vriendelijk

producten gratis terug sturen

Pluspunten

Overzichtelijke website, bestelling plaatsen verloopt zéér vlot, feedback op vragen volgt supersnel, leveringstermijn: zoals beschreven, pakket makkelijk traceerbaar via UPS.

Bij kortingen op bepaalde collecties zou het tranparanter zijn naar de klanten toe mochten we kunnen weten of het gaat over een kledingsstuk uit een recente collectie of uit één van het vorige seizoen.

Pluspunten

Mooie collectie. Snelle levering. Goede service. Persoonlijke touch. Kwaliteit.

Het zou fijn zijn als retourneren via een Kiala-punt kon. Dat is goedkoper. En als de voorraad groter zou zijn. Nu zijn populaire items best snel uitverkocht.

Pluspunten

Overzichtelijkheid website Klantvriendelijkheid bij vragen of verzoeken Snelle levering Track en trace van de zending.

Bij sommige websites, met name Amerikaanse, krijg je een bericht als de transactie afgebroken is om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld; you have an open shoe box. Misschien een idee om een klant niet te verliezen als er iets mis gaat of als de klant twijfelt en niet door zet?

Pluspunten

top service, snelle levering, retour is geen probleem en het bedrag van aankoop is snel terug geboekt

Ik zou het niet weten

Pluspunten

- Fijne snelle zoekmachine met veel filtermogelijkheden! -Bij deze bestelling vond ik de foto niet het juiste beeld geven van hoe het product er echt uit ziet. Dat was in dit geval een teleurstelling en dat is denk ik niet nodig.

Service kan verbeterd worden door retourkosten voor jullie rekening te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heeft goede basic producten

De maat aanduiding zou beter kunnen. Het is moeilijk te bepalen welke maat je in welk artikel je nodig hebt.

Pluspunten

Een ongelofelijk snelle en persoonlijke service. Dit is zeer belangrijk.

Op dit ogenblijk zou ik echt niet weten wat er beter zou kunnen.

Pluspunten

De site is vooral heel goed navigeerbaar. Goede zoekfuncties waardoor alles makkelijk te vinden is. Mooie fotografie en een collectie die heel goed in balans is. Mooie basics en tijdloze stukken met een eigenzinnige randje. Ook heb ik ervaren dat de service uitstekend is, ook als je een klacht hebt. Daardoor is PB echt mijn favoriete site.

Een extraatje voor trouwe/vaste klanten in de vorm van korting. Een service waarbij je kunt zien of jouw favoriete kledingstuk \\\'low on stock\\\' is in jouw maat of zelfs \\\'sold out\\\'. Nu is dat niet mogelijk. Verder zou het leuk zijn om merken te kunnen aandragen die hier moeilijk te krijgen zijn.

Pluspunten

Overzichtelijke site, Vlotte service en afhandeling. Ook als het misgaat.

De pakketjes komen niet altijd ongeschonden aan.

Pluspunten

ontzettend mooie collectie handige en overzichtelijke website zeer snelle levering heldere communicatie via mail uitstekende retourafhandeling

vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering, mooie en uitgebreide collectie, goede omschrijvingen van de artikelen, prettige \\\'return policy\\\'

Pluspunten

Persoonlijke touch door het handgeschreven briefje bij de bestelling.

Retourneren van de goederen kan, in tegenstelling tot andere webwinkels, niet kostenloos.

Pluspunten

Snelle reactie na.v. bezorgklacht bij TNT Post. Leuk om een handgeschreven briefje in het pakket te vinden - dat maakt het heel persoonlijk.

Pakket werd op mijn verzoek bezorgd bij een lokaal postkantoor. Hier ontstond een misverstand door het te noemen bezorgadres. Aangezien het postkantoor de pakketjes sorteert op huisnummer en niet op naam. Hierdoor was mijn pakket onvindbaar. Geen goede opvolging kalchtafhandeling door TNT. gelukkig wel de juiste hulp van Perfectly Basics.

Pluspunten

Snel en netjes verzorgd

Nee

Pluspunten

Mooie website met sjieke uitstraling, duidelijke foto\\\'s van de producten. Producten worden duidelijk beschreven,

- doordat je vooraf moet betalen, bestel ik vaak kledingstukken in 1 maat of een plaats een relatief kleine bestelling. Ik zou soms graag sommige kledingstukken proberen maar dat zit een fors prijskaartje aan. - retourneren is ook prijzig Door deze twee factoren kijk in ook vaker of de producten bij andere webshops tegen worden aangeboden.

Pluspunten

snelle correcte service vanaf plaatsing order tot en met eventuele terugbetaling na retourzending. Tussen in ok alles prima in orde.

misschien gratis retourzending

Pluspunten

Prettige online advisering Goed verzorgde verzending Mooie kleding, kwalitatief hoogstaand, Goede tips voor het combineren van kleding Kortom u onderscheidt zich

Ik kan sommige producten ook bij een concurrent van u kopen en kan het dan gratis retourneren> dat is een belangrijk nadeel voor uw bedrijf. Graag zag ik dat u de klant daarin tegemoet komt! BIj sommige bedrijven kun je bewegende beelden van de kleding zien ( wordt geshowed) Dat geeft nog meer info

Pluspunten

Snelle en goede service

Site is een beetje onoverzichtelijk

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen