Verkeerd behandeld aan het loket

ik kocht in 2017 bij argentor een zilveren beleggingsmunt van 1 kg en plaatste deze in een safe. Toen ik ze onlangs terug te koop aanbood bij argentor, zei men mij dat de munt lichtjes geoxideerd was en dat zij ze dus niet als nieuw konden doorverkopen. Ze gaven mij de prijs van sloopzilver voor de munt, een verschil van 400 euro voor 1 kg. Achteraf vond ik op internet dat het oxyderen van een munt weinig aan de waarde van de munt wijzigt, ze hadden me minstens de spotprijs van zilver moeten aanbieden. Dat noemt men dan een beleggingsmunt. Ik had natuurlijk moeten weigeren en ergens anders navragen, maar ik was speciaal voor die ene kilo naar antwerpen gegaan, dus liet ik het maar zo.

Dans l attente

Première via une plate-forme Web. J attends la suite du déroulement . Commande 31.01.2026.

Relaxing experience

It’s great to have a new store in Brussels close to my workplace. I’ve visited three times so far, and each experience has been very positive. The store is clean and well organized, and the staff are professional, friendly, and multilingual (Dutch, French, and English). Visiting in person adds an other dimension, especially when the staff take the time to remember you. Perhaps my next career step will be in precious metals ;)

Heel goed, correct en stipt. Overigens een heel goede website.

Daarbij toch een minpunt: De koerier die het goud bezorgde deed geen ID-controle. Zou toch echt niet mogen!

Goed geregeld

Alles wordt goed geregeld. Alleen zou het fijn zijn als je een bevestiging krijgt. b.v. direct nadat het geld overgemaakt is en als het getekende contract is ontvangen.

Good

Als het mogelijk is, vandaag om 11:30. Dank u

Difficult to reach as too busy

Very difficult to reach for information,

• Would you recommend us? No

top

gemakkelijk duidelijk en correct

Bestelling en betaling kunnen vlot verlopen, opvolging = zwak

Eén week na volledige betaling nog steeds geen melding over datum thuislevering.

Trés déçu

J'ai acheté 3 lingots d'or d'un kg chaque et aucune nouvelle, ni appel, ni email et impossible à joindre

• Nous recommanderiez-vous? Non

Difficultés de communication et de traitement des demandes

J'ai fait 5 achats en ligne conséquents et ai eu plusieurs difficultés qui n'ont pas pu être régler malgré les dizaines de tentatives de contact par mail et par téléphone de la boutique d'Anvers. La boutique de Brussels me répond mais me dit ne rien pouvoir faire et ne pas réussir à joindre Anvers non plus. Le service client doit être amélioré car en tant que client, nous nous sentons lésés.

J attend des nouvelles de ma commande !! Commande #B-‪3000006382‬

J ai commandé 1 kg d'argent le 29 janvier 2025, j ai payé la totalité plus de 4000 € le 30 janvier et je n ai toujours pas de nouvelles. J ai essayé plusieurs fois de téléphone au 033037272 mais impossible d'avoir quelqu un. J ai envoyé un mail le lundi 02.01.26 mais pas de réponse. Payer ce montant et ne pas avoir de retour est inacceptable. Commande #B-‪3000006382‬. Pouvez vous me répondre SVP. Quand aurais je ma commande merci Cordialement Ulker Ugur 0497351398 [email protected]

Online bestellen - opmerkingen

Online bestellen vanop PC lukte niet, vanop GSM wel Nu 12 dagen verder wel nog niets ontvangen, dus verzenden van bestelling, al is het druk, moet beter kunnen, schept geen vertrouwen, waarom dan toch de punten? voor de vriendelijk en vlotte service in jullie kantiir in Antwerpen

In afwachting !!!

Kan er nog niet veel over kwijt ben in afwachting van levering goederen :)

Terrible service!

I have paid my money to buy 100g gold and received no confirmation about my order, or my payment or my gold. Calling to the office multiple times per days, no response! Emailed to the email address, got auto response to be patient. No clear communication on how long do I need to wait for my order or the status of my order, even though I paid full amount. Up until this moment, still no communication and asked me for a review. This is the worst buying experience I’ve had. And where is my money/ gold?

Bestelling geplaatst en betaald maar nog geen bevestiging

Ik heb nu bijna een week geleden een bestelling geplaatst online, direct het volledige bedrag betaald maar op de dag van vandaag nog geen telefoon of mail gekregen of de betaling aangekomen is of geaccepteerd is. Ik heb ook een mail gestuurd en als antwoord gekregen dat het heen erg druk is momenteel, wat ik ook begrijp als je naar de koersen kijkt.

Argentor Bruxelles

J'avais vu qu'il fallait une semaine pour avoir une nouvelle, donc je n'ai pas paniqué, ensuite je suis allé le chercher sur place, un jeune homme sympathique, à l'écoute, je recommande et je reviendrais....

Communicatie na aankoop

Nauwelijks communicatie na aankoop

Heel goed, op één detail na

We waren heel tevreden over 'bijna' de hele lijn. Het enige dat we toch even willen melden is dat de koerier niet naar onze identiteitskaart vroeg. Hij vroeg enkel onze naam, maar hij had het pakje al gegeven zodat de naam eigenlijk gewoon kon afgelezen worden. Een wellicht klein risico dat toch zou moeten vermeden worden. Maar voor de rest, supertevreden!

Manque de transparence sur le Web Shop

Absence total de précision, taux délai de fourniture de la marchandise sur le Web shop, alors que les magasins sont régulièrement fournis. Sachant cette différence, je n’aurais jamais commandé sur le Web Shop. Il y a manifestement une priorité à fournir les magasins par rapport au Web Shop. Dès lors que la commande faite sur le Web Shop est déjà payée et que le client n’a pas d’autres choix que d’attendre qu’on lui livre la marchandise..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Aucun regret d'avoir fait appel à vous !

La transaction s'est super bien passée, les échanges de mails et les informations étaient très clairs. Livraison rapide. MERCI

Uitstekemdr service

Een zeer goede en snelle bereikbaarheid,ook bij onvoorziene omstandigheden. Een snelle en vlotte levering,ook bij afhaling op kantoor. Kortom een zeer goede service.

Service impeccable. Très professionnel. Rien à redire

Les cours sont raisonnables, la commande et paiement en ligne aisés. La livraison s'est faite selon ma demande, rien à redire. On en redemande.

bevestingen van aankoop duren veel te lang

bevestigingen van aankoop duren veel te lang. * 3weken notabene dan weet ge op den duur niet als je bij moet kopen of niet

Correct en klantvriendelijk

Ik had een vergissing gemaakt in mijn bestelling. Ik nam contact op per email en kreeg de dag zelf nog antwoord. Argentor stelde een aanvaardbare oplossing voor en handelde het correct af. Ook de website geeft goede betrouwbare info.

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen