goede service en snelle en goede levering goed en veilig ingepakt.

Hele mooie stenen voor een uitstekende prijs

Hele goeie en snelle service. Pakket was heel snel bezorgd. De artikelen waren goed beschermd en zijn van zo een mooi kwaliteit! Ik raad deze winkel echt aan!

Netjes: afgehandeld, verpakt!

alles is heel vlot verlopen

geen problemen. Klare en duidelijke site, heel overzichtelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb 2 dezelfde armbandjes besteld (een voor mijn dochter en een voor mij) we kregen deze de dag erna al binnen. Ze zien er echt goed en mooi uit. Helaas brak al snel bij mijn dochter het bandje. We hebben alle steentjes bij elkaar kunnen pakken. Ik heb hierover een mail verstuurd maar daar helaas niets meer op terug gehoord dat vind ik wel erg jammer. Daarom na ruime week heeft een vriendin van mijn dochter de steentjes opnieuw geregen, dit is haar hobby en zij had soortgelijke koord. Nu draagt mijn dochter hem weer met volle trots. Samenvattend, zeer tevreden over de vorm en stenen maar wel jammer dat er niets met mijn vraag/mail gedaan is.

Mooi steentje maar.........

Mooi steentje alleen mijn dochter krijgt er uitslag van helaas

Snelle levering en precies de steen die ik vroeg echt super

Snelle levering van mijn bestelling een lapis lazuli hartje. Ik draag hem graag

Zoals beschreven geleverd, zeer tevreden

Mooie steen

Met heel goed gevoel gekocht bij deze webwinkel! Steen nu helemaal heel speciaal voor mij want ik weet dat ie met liefde is verkocht

Alles netjes en snel ontvangen! Dik tevreden.

Geweldige service

Ik had een bergkristal cluster besteld die mij bij levering niet beviel. Zonder problemen terug kunnen sturen en alle bedragen, inclusief verzendkosten keurig teruggestort. Super!!! Dit is voor mij een reden om zeker nog een keer iets te bestellen. Uiteraard is het doel natuurlijk om het gewoon te kunnen houden.

Mooi artikel, snelle levering

Netjes optijd geleverd, mooie steen

Steen was netjes optijd, ontzettend mooi en goede prijs.

Zeer toegankelijke en overzichtelijke online shop.

Toegankelijk, makkelijk bestellen, duidelijke prettige info en bestel- en betaalmethode

Even blij, later teleurgesteld

De bestelling kwam al snel binnen een dag netjes geleverd met de brievenbuspost. De instructies op internet nagekeken hoe de steen verzorgd moet worden en dus in maanlicht laten opladen. Helaas is de steen nu al aan het barsten na 2 weken

Helemaal top

Makkelijk bestellen, snelle levering en heel goed verpakt. Daar kan heel weinig mis mee gaan!

Tevreden over alles

Product goed bezorgd, erg blij mee

ik ben zeer tevreden .

ik vind het een pluim waard . Het bestelde zag er uit zoals op de foto. dus perfect. en netjes verpakt . ik heb alleen maar lof . meer kan ik niet zeggen .o ja wel ga zo maar door .

Het pakketje was goed verpakt en helemaal zoals op de foto!!!

zeer goed.

Het was een hele snelle levering van mijn kristallen. En de kristallen waren prachtig. In de kortbije toekomst ga ik nog een bestelling doen.

Enthousiast en gelukkig

Met de nodige zorg verpakt voor verzending.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig wat een service!

Ik had stenen besteld en deze waren verstuurd echter nooit aangekomen. Ze hebben ze" gewoon" opnieuw gestuurd, super. Op elk bericht reageren ze gelijk. Een webshop die handeld zoals je in een winkel geholpen wilt worden. Grote klasse

Ik bestel de gewenste stenen, betaal vooraf en binnen 3 dagen is het bestelde binnen en ook nog eens keurig verpakt. Daarnaast is de Warmtesteen absoluut niet duur!

Uitstekend!

Snel geleverd. Mooie ketting gouden driehoek.

Meerzijde 31

1132 XK Volendam