Mooie producten, uitstekende service!

Producten zijn precies zoals op de foto zijn afgebeeld. Worden netjes verpakt en snel verzonden.

geweldig

Mooie spullen. Goed en netjes verpakt.

Mooie stenen en netjes verpakt thuisbezorgd

Ik ben zeer tevreden over de edelstenen die ik via de Warmtesteen heb besteld. Ze zaten ook mooi ingepakt.

Snelle levering en mooie steen

Heb een hanger besteld bij De Warmtesteen. Volgende dag was deze bezorgt. Heb een mooie steen ontvangen.

Helemaal super

Op de site was het zeer overzichtelijk. De keuze was snel gemaakt en afhandeling erg netjes. Ik heb het opgehaald in de winkel. Erg mooi en super netjes behandeld. Ben echt blij dat ik deze winkel gevonden heb. Ik rij graag een klein stukje om voor deze servicd

Geweldige winkel! Echt een bezoek waard.

Mooi assortiment stenen. 1e etage is een weldaad om te bezoeken!

Vriendelijk en goed geholpen

Snelle levering en mooi assortiment

Snel geleverd en goed verpakt mooie spullen precies zoals op de site

Goede service , snelle levering !

In 1 woord: TOP

Nette prijzen, mooie soorten, snelle levering. Erg blij mee.

De steentjes passen perfect bij mijn persoonlijkheid.

Heel veel uitleg. Antwoorden op alles. Helpen je doorheen de site. En goedkoop. Ik ben ervan overtuigd dat dit warme mensen zijn met kennis van zaken. Weer een goede virtuele ontmoeting!

Voor herhaling vatbaar

Het was een prettige koop. Ik kreeg snel reactie en de aankoop werd snel en goed verpakt verstuurd. De stenen zijn prachtig, ook.

Super , prachtige steen !

Je krijgt wat je ziet , en een snelle levering .

Een hele goede ervaring

Vriendelijke mensen waar je alles aan mag vragen ze hebben veel geduld hele mooie stenen van goede kwaliteit alles heel goed verpakt snelle verzending ben heel content zeker een aanrader

Goed komen afspraken na

Ik vind het een goede site ze komen afspraken na en ze hebben ook contact op genomen met me om het te bespreken.

Tevreden

Een goede ervaring en ruime keuze aan stenen.

De geleverde stenen zien er mooi uit.

De sierraden die ik besteld heb, zijn geheel naar mijn zin! Goede service ook!

Goed!

Alles keurig verpakt en precies zoals op de foto. Leuk dat er een cadeautje bij zat :) Dat was een mooie verrassing.

Geweldig.

Had een bestelling gedaan, een amethist ruwe steen, een heel mooi exemplaar. Goed ontvangen. Staat mooi te stralen. Heel tevreden.

Snelle levering, persoonlijk gebracht, top

Ik heb een theelichthouder en 7 waterstenen besteld.

De waterstenen vind ik te groot. Passen niet in de opening van een waterfles van 1,5 liter. Het theelichthouder vind ik fijn. Levering super vlug ! Verpakking heel goed.

Snel en duidelijk

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Het was netjes ingepakt en volledig. Nog een kleine tip, een korte beschrijving erbij van de mineraal had ik leuk gevonden. Maar zou hier zeker weer bestellen.

Snel en goedkoop

Ze zien er prachtig uit!!

De gouden driehoek heb ik besteld. Ze waren goed ingepakt en zien er prachtig uit.!! Ik voel ook de positieve energie van de stenen.

Meerzijde 31

1132 XK Volendam