Ik ben zeer klantvriendelijk en klantgericht geholpen.

Nadat de door mij bestelde ketting niet meer voorradig bleek te zijn, zijn er 3 andere kettingen besteld. Vervolgens is aan mij een drietal foto's gestuurd waaruit ik eventueel kon kiezen. Tijdens telefonisch overleg met de eigenaar was ik in staat om een keuze te maken.

Helemaal tevreden!

De prijs -kwaliteitverhouding is geweldig. De stenen die ik tot nu toe heb ontvangen zijn schitterend. Ik word er helemaal blij van. De levering van de pakketten is heel erg snel en de stenen worden goed beschermd voor de transport.

Heel tevreden

Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt én hele mooie bijzondere producten

Informatief, toegangkelijk, goed verzorgd.

Ik wil al jaren mooie stenen in huis. Als kind met mijn ouders al aan het graven in oude afgravingen op de grens met Duitsland, heb lang er op moeten wachten door omstandigheden. Nu de mogelijkheid en besloot mezelf te verwennen. Ik ben verwend door de zorg die rondom de bestelling gegeven werd, inclusief begrip en nazorg. Er zit een prijsje aan, afhankelijk natuurlijk van je keus en grootte van de steen. Dat heb ik er voor over, ook nog een volgende keer, als de volgende ruimte in mijn huis zover is, vind vervolg plaats. Hartelijke groet uit Apeldoorn.

Snelle reactie en levering

Betrouwbare en snelle service

Mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Zeer goede afhandeling. Producten worden direct verstuurd en netjes ingepakt.

Uitstekend goed

Heel mooie Geode gekocht, goede kwaliteit. Vriendelijk en behulpzame eigenarem

Kwaliteit en snel

Product is van hoge kwaliteit en goed verpakt, dus heelhuids aangekomen. Bestelling was snel verstuurd. Alles was perfect!

duidelijke website, mooie stenen

snelle levering, stenen prima verpakt

Supersnelle levering love it.

Perfect behandeling en snelle levering.

Uitstekende behandeling en een snelle levering.

fijne persoonlijke service

Steen goed verpakt en mooi aangeleverd. Persoonlijk contact over de levering was erg prettig.

Nog mooier dan op de foto😍

Geweldig !

Snelle en goede bezorging van een mooi product 👍

Gewoon goed

Snelle levering, goede communicatie en mooie producten.

Geweldige warmtegever voor weinig geld!

De bezorging duurde helaas langer dan verwacht. Maar dan heb je ook wel wat. Meteen warmte in 4 verschillende standen.

telefonisch bereikbaar voor advies.

wil vaste klant bij jullie worden!

Kan niet beter

Uitstekende/unieke producten, een goede website en een professionele afhandeling

Top!!

Mijn armbandje met de labradoriet als steen 💎 was keurig op tijd Nu maar hopen dat het helpt wat ze beloven tegen mijn gezondheidsklachten tot nu toe merk ik nog geen verschil!

Keurig verzonden, mooie producten

De stenen die ik had besteld werden snel bezorgd en zagen er prachtig uit.

Goede kwaliteit, goede service

Topservice en kwaliteit

Erg blij met mijn stenen en zeer snelle levering! Top!!

Het zag eruit als op het plaatje

Snelle service, en goed verpakt.

Mooie armband voor gunstige prijs en snelle levering.. contact ook snel en erg vriendelijk!

professioneel team

unieke producten, een goede website en zoals reeds gezegd een professionele afhandeling

Meerzijde 31

1132 XK Volendam