Pluspunten
Duidelijke website en snelle afhandeling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en zeer secuur verstuurt en verpakt. Product was welke op website stond. Heb zelf al mail gestuurd naar de warmtesteen om te bedanken voor de service. Zeker een aanrader!!! Als wij in de buurt zijn gaan wij langs om de fysieke winkel te bekijken.
Pluspunten
Website is duidelijk, goede omschrijvingen van producten. je krijgt exact wat je besteld hebt en het is er binnen een paar dagen. helemaal super!
Gratis verzending boven een bepaald bedrag.
Pluspunten
De eigenaar is heel attent ivm vragen die per mail worden gestelt. Top service.
Pluspunten
uitstekend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie stenen netjes ingepakt.
Pluspunten
Alles in orde
Pluspunten
snelle levertijd nadat er goed over gecommuniceerd was
VerbeterpuntenDuidelijkere foto's op website plaatsen zodat je iets beter idee hebt hoede steen eruit ziet die je besteld
Pluspunten
Snelle levering, mooie stenen.
VerbeterpuntenEen van de stenen is erg kwetsbaar. Die was niet zo heel erg goed beschermd tijdens het vervoer en daardoor een beetje beschadigd.
Pluspunten
Heeeeeel tevreden!!!!!