Pluspunten
geweldige site vooral blijven zo
Pluspunten
Snelle levering, super goede service als iets niet in orde is. Een geweldig bedrijf. Daar ga ik zeker meer kopen.
Pluspunten
Alles was positief
VerbeterpuntenIk had er een briefje ofzo bij gedaan. Met gefeliciteerd met de steen en ik hoop dat hij helpt bij bv weg nemen negatieve straling.
Positive
Amazing stones. So beautiful.
SuggestionsMy 15 cm citrin stone arrived broken in half. I think it might had broke in transit.
Pluspunten
snelle levering, heel mooie stenen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele snelle levering en netjes afgehandeld.
Pluspunten
Het bedrijf komt op mij heel vriendelijk en betrouwbaar over. Bestellen, betalen en toezending zijn prima verlopen. Leuk, dat sieraadjes in een klein cadeauzakje zitten in de enveloppe.
VerbeterpuntenDe zilveren kettinkjes mogen iets duidelijker afgebeeld worden. Het slotje is wel wat priegelig voor volwassen handen. Maar voor een zilveren kettinkje van 10,00 is het wel een schattig en bruikbaar sieraadje.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Zowel een bezoek aan de winkel als de webshop waren een positieve ervaring. De Warmtesteen voelt goed en betrouwbaar aan.
Pluspunten
Snelle levering, Veel info over de verschillende stenen
Pluspunten
Leuk, apart...
Pluspunten
Men voelt dat de mensen die dit bedrijf leiden, zeer overtuigd betrokken zijn met hun zaak.
VerbeterpuntenN
Pluspunten
Snelheid.
VerbeterpuntenVerschillende edelstenen uitverkocht.
Pluspunten
Erg mooie Amethist
Pluspunten
Alleen maar positief
Pluspunten
Artikelen worden snel en keurig verpakt geleverd. Voor een goede beoordeling heb ik te weinig ervaring met de winkel.
VerbeterpuntenMisschien dat het mogelijk is om ook artikelen te leveren om stenen te reinigen zoals bv : witte salie, heilig hout.