Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenIk kocht een dure grote kristallen sphere maar daar zat geen standaard bij wat je zou verwachten. Men adviseerde een gordijn ring bij praxis, een beetje jammer
Pluspunten
Snelle levering, helaas is de armband na 4 dagen al geknapt, dus de kwaliteit van het elastiek erin was zeer slecht. Ik had een armband met zwarte toermalijnsteentjes besteld.
VerbeterpuntenBetere kwaliteit van elastiek, i.v.m. knappen ervan in de armband.
Wij hebben meteen contact met de klant gezocht en het door haar betaalde bedrag terugbetaald. Het artikel is daarna van de site gehaald ter onderzoek. Wij hebben de klant verzocht het oordeel aan te passen nav de reactie en terugbetaling, jammer dat dit niet is gebeurd.
Pluspunten
Ik vond het heel fijn om bij jullie mijn mooie citrien steen te kopen. Ben er erg blij mee. Alles verliep soepel en ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie iets bestellen!
Pluspunten
Mijn vraag werd direct netjes beantwoord telefonisch en per mail.
Pluspunten
TOP SERVICE!!! Super snelle levering en een perfecte service. Super bedankt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
alles is positief
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Ik vond het een beetje spannend om om de stenen online te bestellen. Echter was dit niet nodig. De stenen waren er goed ingepakt, waardoor er niets mee kon gebeuren. Zeer snelle levering.
Pluspunten
snelle reaktir
Pluspunten
Goede levertijd. Goede verpakking van de stenen.
Pluspunten
Top producten, persoonlijke aandacht
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. Snelle reactie op vragen (per email)
VerbeterpuntenHelaas vond ik de hanger die ik heb besteld niet zo mooi blauw (labradoriet) als op de foto. Ik denk dat het een andere hanger was dan op de foto. Alsnog wel een mooie hanger.
Pluspunten
Excellent product, verzending en service
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Erg vriendelijk. Goede service.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken.
Pluspunten
stelde achteraf per email vragen en daar werd heel goed op gereageerd snelle levering
Verbeterpuntengeen
Jammer dat de stenen barsten en scheuren hebben, lijkt me wel van invloed op de werking
Pluspunten
mooie website maar vooral je ziet alleen al hoe de artikelen worden ingepakt dat er liefde in zit. Zo zorgvuldig, echt kan niet wachten tot ik weer iets gaat bestellen. En ik wil zooo graag een keer naar de winkel komen. Heel erg bedankt.
VerbeterpuntenJammer dat er geen smudge veren in uw winkel te koop zijn.