Pluspunten
supersnel geleverd, blij mee xxx
Leuke aanbiedingen
Pluspunten
Prachtige stenen en andere spulletjes. Veel kennis aanwezig bij de eigenaar en super vriendelijke bediening. Denken graag en goed mee. Zelfs online bestellen is goed te doen. Bij twijfel of het de juiste steen is, sturen ze een foto, zodat de keuze makkelijker wordt.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterunten
Pluspunten
prima product en goed verpakt en snel geleverd.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Uitstekende service, klantvriendelijk,
VerbeterpuntenOndervond wat problemen op website..maar telefonisch en per mail goed afgehandeld
Pluspunten
Dadelijk reactie als de betaling niet lukt, krijgt hulp en tips omtrent. Wordt een alternatief voorgesteld en artikel gereserveerd en dusdanig niet verloren aan een andere koper als je interesse hebt hiervoor. Pluspunt
Pluspunten
goede service snelle levering
Pluspunten
Prima kwaliteit stenen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goede service, mooie overzichtelijke site en prachtige producten.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Eerlijke mensen die hun woord nakomen.
Pluspunten
makkelijk te bestellen, overzichtelijk
Verbeterpuntende steen die als klein aangeduid is, is wel wat groot om b.v. in je broekzak mee te nemen. Ook had ik voor dat geld wel een klein zakje er bij verwacht.
Pluspunten
Mooie producten.
Pluspunten
snelle levering. veel keus en eerlijk.
Verbeterpuntennvt