Verbeterpunten..
Pluspunten
Vriendelijke benadering dmv een persoonlijk geschreven kaartje en een geschenkje erbij
Pluspunten
vertrouwbaar snel aflevering netjes ingepakt
Verbeterpuntenprima bedrijf ga zo door
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenHet product was na 7 dagen al kapot Helaas
Pluspunten
VerbeterpuntenHad kettinkje erbij verwacht zoals stond aangeduid op de afbeelding
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam, met veel liefde, warmte
VerbeterpuntenGEEN!
ben een paar maanden geleden in de winkel geweest en vond de bediening niet vriendelijk. ga het toch nog wel een keer proberen
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik kan alleen maar tienen geven omdat de kwaliteit van mijn bestelde stenen prachtig is, de betrouwbaarheid 100%, de stenen supersnel geleverd zijn, de afspraken volkomen nagekomen zijn en uit de kwaliteit zowel als uit de adviezen kennis en vakmanschap spreekt.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Prachtig assortiment! Veel kennis.
Pluspunten
zeer goede service
Verbeterpuntenzou het niet weten op het moment
Pluspunten
Snelle levering, bestelling lag de volgende dag al netjes in de bus.
Pluspunten
snelle en fijne contact. Levering was erg vlot en mooie kwaliteit.
Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenIets van € 7 besteld, dacht dat verzendkosten gratis waren. Achteraf blijkt dat er € 7 verzendkosten bijkwamen, flink balen want dan had ik er wel twee besteld of ergens anders gehaald.