Pluspunten
De lamp die ik heb aangeschaft is erg mooi, en was veilig verpakt (ontving de lamp per post).
Verbeterpuntenn.v.t.
Zie hieronder.
Pluspunten
Verkoopt goede stenen / mineralen
wel jammer dat er bij de steen voor mijn vrienden die ik als verrassing liet bezorgen geen briefje of uitleg zat van wat het was
Pluspunten
Super snelle bezorging. Ik had nog even gebeld omdat ik het graag cadeau wilde geven, en er werd me verteld dat het al was gepost. Het was de volgende dag meteen binnen. Ben daar heel blij mee!
VerbeterpuntenDe site haperde nog wel met bestellen. Heb er een paar keer over gedaan om mijn bestelling door te kunnen geven.
Pluspunten
Nog voor de kerst in huis, terwijl op het laatste moment besteld. Fantastisch!
Als er een product op de website staat en erbij staat dat deze op voorraad is verwacht ik ook dat dat zo is..ik heb het product besteld en netjes meteen betaald.. dat ik dan een email krijg dat het een week later pas beschikbaar is vind ik niet fijn maar heb ik voor lief genomen.ruim een week later krijg ik te horen dat het bestelde product niet leverbaar is en er een ander product verstuurd is... wel ongeveer hetzelfde maar het zou netjes zijn als dat in het vervolg eerst word overlegd voor het verstuurd word...het was voor mij een speciaal kadotje ik had verwacht dat de steen met beschrijving verstuurd zou worden van de steen.. jammer dat dit niet zo was
Pluspunten
- Snelle reactie op vragen
Verbeterpunten- Een e-mail sturen met bevestiging van de bestelling - Een e-mail sturen wanneer producten zijn verzonden
Losse kettingen erbij leveren als optie bij een hanger.
Pluspunten
Verbeterpunteneven berichten dat de bestelling is ontvangen
Pluspunten
Verbeterpuntenketting is niet goed, geeft teveel knopen en breekt gauw af van de ring waar ketting aan zit. Het zou bergkristal zijn maar lijkt eerde plastiek
Pluspunten
PRIMA PRODUCTINFORMATIE
VerbeterpuntenTIP: STUUR INFORMATIE MEE OVER (IN DIT GEVAL DE EDELSTEEN)
Pluspunten
Overzicht is vrij duidelijk en er is een zoekmogelijkheid
Verbeterpuntenoptie om informatie over de eigenschappen van de steen mee te sturen foto van de obsidiaan regenboog hanger was niet beschikbaar
Pluspunten
Pluspunten
Via website besteld.. Snelle levering. Verder geen contact gehad met De Warmtesteen. Ik ben tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenArmbandje was na halve middag al kapot...erg jammer