Pluspunten
VerbeterpuntenBij de afbeelding van de gekochte steen (Lapis Lazuli) stond ook de "ketting" afgebeeld. De levering is echter zonder deze "ketting". Wellicht goed om te vermelden dat alleen de hanger wordt geleverd. Tip: mogelijkheid bieden om ook de "ketting"te bestellen/mee te leveren
Pluspunten
Snelle levering, alles verloopt volgens afspraak.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn email
Pluspunten
top dat ik toch een nieuwe kreeg opgestuurd, top service
Pluspunten
Pluspunten
Was keurig en leuk ingepakt, terwijl het niet eens een cadeautje was. Leuk!
Pluspunten
Pluspunten
snele levering
Pluspunten
Ben erg tevreden ook de garantie is meer dan goed!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenAlles wat minder.
foto's klikbaar in nieuwsbrief naar betreffend product
Pluspunten
Pluspunten
Goede uitleg op de site bij de verschillende stenen
VerbeterpuntenDuidelijker direct bij bestelling laten weten wanneer het Verzonden gaat worden
Pluspunten
Ik heb via de website besteld en dit is een makkelijke site waar je eenvoudig je bestelling kunt plaatsen.
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen 31-07-2013 betaald. gaat om een zwarte toermelijn Joke de Boer Albertmeynsstraat 267 1521 ZX Wormerveer Code 201429900