Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en aantrekkelijke ontwerpen. Sommige klanten noemen inconsistentie in het maatwerk en pasvorm. Bij de juiste maatvoering wordt comfort en kwaliteit geprezen. Over het algemeen is de ervaring positief met snelle verzending en goede kwaliteit.
Mijn dochter is super blij met haar zorg klompen in de kleur roze dat past echt overal bij en ze lopen geweldig.
2 September 2026
Andrea
Hasselt
ik snap niet dat de maatvoering zo afwijkt van de Sanita, er zit een maat verschil tussen de klompen. Ik draag maat 41 maar die nu als maat 41 wordt geleverd is in het echt toch niet meer dan maat 40. Nu weer een hoop gedoe om te retourneren en een nieuw paar te bestellen met minder vertrouwen dat het goed komt.
Beveelt niet aan
29 August 2026
Janneke
Edam
Beste Janneke,
Wat vervelend dat je het zo ervaart.
Florensa klompen zijn geen directe opvolgers van de Sanita klompen, maar ontwikkeld in samenwerking met de mensen achter Studio Sanita. Daarnaast had Sanita meerdere modellen en hebben wij maar 1 model. Mogelijk komt jouw oude Sanita-model, niet overeen met het Sanita-model, waar de Florensa klomp op gebaseerd is.
Stuur ons even een mailtje met zo veel mogelijk informatie over jouw klacht, naar [email protected] en dan gaan we kijken hoe we dit voor jou gaan oplossen.
Super blij mee en ze zitten qua maat ook goed.
29 August 2026
Maria
Rotterdam
Ik had wat problemen met DHL bij mijn retournering waardoor dit veel langer duurde, maar hier hadden ze veel begrip en geduld voor! De mails die ik stuurde werden vaak in 1 werkdag beantwoord en ze hebben me enorm goed geholpen. En de klompen lopen daarnaast ook gewoon heel fijn
27 August 2026
Puck
Eindhoven
mooie klompen, maat valt klein
24 August 2026
chelsea
hellevoetsluis
Tijdje gezocht naar klompen die blijven zitten als je loopt. De meeste waren te wijd bovenop mijn voet. Deze sluiten goed aan.
24 August 2026
Taiga
Gouda
Helaas ben ik niet voldoende tevreden. De kleur is na 3 weken in gebruik er op de tenen. Tevens geeft de kleur af op het witte gedeelte.
Beveelt niet aan
22 August 2026
Tialda
Alkmaar
Beste Tialda,
Wat jammer dat je niet tevreden bent over jouw Florensa klompen.
Uiteraard zou dit niet het geval moeten zijn.
Zou je ons een mail willen sturen, naar [email protected], als je dan foto's van het probleem mee stuurt, gaan we dit uiteraard oplossen voor jou!
Groetjes team Shaped4
Ik had gedacht dat ik mij ongemakkelijk in zou voelen omdat het nog nieuw is en omdat het nog moest uitlopen. maar nee hoor.... vanaf het begin loop het lekker. Ik maak heel veel stappen maar ik voel niet dat mijn voeten/benen er moe van worden. Is goed aan te raden.
20 August 2026
Marisca
Wolphaartsdijk
Maat prima al dacht ik eerst te klein? Hadden wel iets doffer mogen zijn: glanzen erg. Maar verder n prima klomp!
17 August 2026
Joan
Vlaardingen
Fijne klompjes, draag ze al jaren met veel plezier. Nu weer een fijn nieuw paar, in een te leuk lila kleurtje, blij mee! :)
15 August 2026
Anne
Sneek
Mijn pakket was zoekgeraakt bij DHL en ben superfijn geholpen. Gisteren voor een derde keer gebeld en ze hebben zonder wachten meteen nieuwe klompen opgestuurd.
12 August 2026
Peter
Breda
super fijne klompen en erg mooi
10 August 2026
Dina
zwolle
Ik ben tevreden over mijn florissant klompen. Dit is mijn derde paar. Eerst bij Sanita. Vr.groet ,Carla.
8 August 2026
Carla Vervloet-Bezemer
Warfhuizen
5 August 2026
Emmy
Sassenheim
Fijne klompen, wel idd een maat groter bestellen. Wat ik ook gedaan heb.
3 August 2026
Danny
Geldermalsen
Mooi en snel geleverd
1 August 2026
Thanyathorn
Amsterdam
In januari heb ik dezelfde klompen met dezelfde kleur besteld, maar dit is toch net een andere kleur dan die ik nu heb ontvangen. Het gaat om de kleur ‘sand’ Dit heb ik aangegeven en bleek een productiefoutje te zijn. Ik heb korting gekregen. De service was erg goed en snel!
28 July 2026
E W
Hoogvliet
Beste E W,
Dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn.
Zou u foto's van beide klompen naar [email protected] kunnen mailen, dan gaan wij kijken waar het kleurverschil door komt en een passende oplossing vinden.
Groetjes,
Team Shaped4
Klompen gewonnen en ze zitten heerlijk!
27 July 2026
Manouk
Geldrop
Al jaren draag ik een klomp Sanita met veel plezier. Ik heb nu een klomp van florensa. Deze zou hetzelfde zijn maar dit is niet zo. Ze zijn te wijd, loopt niet fijn en je voor tenen hebben geen steun. Ik heb hierover contact opgenomen met shaped 4 en ben zeer goed geholpen. Snelle berichtgeving over en weer en zeer netjes en vriendelijk. De klomp die ik normaliter draag van Sanita is voor een smalle wreef. Daarom is deze klomp niet goed voor mij. Omdat ik hem al gedragen heb kan hij niet terug maar krijg wel een vergoeding en zij laten mij weten wanneer zij een klomp hebben voor een smalle wreef. Ik zou shaped 4 bij iedereen aanraden, mede door hun snelle reactie, oplossing gericht en belangrijkste dat ik mij gehoord voelde. In de toekomst zal ik zeker bij hun weer bestellen.
27 July 2026
Margreet
Zevenaar
Beste Margreet,
Vervelend om te horen dat de Florensa klompen niet bevallen. Dat is zeker niet de bedoeling. De Florensa is ontwikkeld met dezelfde pasvorm als de Sanita klomp, maar we weten dat elk paar voeten anders is en dat de juiste maat daarbij het verschil maakt.
Wat u beschrijft over de wijdte klinkt alsof de maat mogelijk net te groot is. Ondanks dat velen klanten een maat groter bestellen, zou het zo kunnen zijn dat uw voeten juist een maat kleiner nodig hebben, dan de maat die u besteld heeft.
Zou u contact met ons willen opnemen via e-mail: [email protected]? Als u dan zo goed mogelijk zou kunnen beschrijven wat er precies aan de hand is (eventueel met een foto van de klompen erbij), dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.
Groetjes,
Team Shaped4
Leuke schoenen en mega snelle bezorging
26 July 2026
Mitchell
Schiedam
Super ik loop al heel lang op die klompen medisch en zijn top
21 July 2026
Monique
Helmond
Er ging iets fout maar super snel opgelost! Heel blij met mijn nieuwe klompen!
17 July 2026
Michelle
Gouda
Snelle levering. Klompen v merk Florenza vallen wel klein, dus bij twijfel zeker maat groter bestellen
16 July 2026
Herma
Lutten
Prima pasvorm. Geweldige kleur!
8 July 2026
Wilma
Dtc
Snelle levering, mooie klompen voor mijn beroep in het ziekenhuis!
8 July 2026
Helga
Baarle nassau
Shaped4 is meer dan een webshop. We zijn producent, ontwerper en verkoper in één, van alle merken die je hier vindt, deze zijn volledig in eigen beheer. Van de ontwikkeling in Nederland tot de productie in onze eigen fabriek in Portugal, waar meer dan 50 vakspecialisten dagelijks werken aan schoeisel dat het verschil maakt op de werkvloer.
Of je nu zorgprofessional bent, in de bouw of industrie werkt, graag tuiniert of gewoon op zoek bent naar comfortabel schoeisel voor dagelijks gebruik, bij Shaped4 vind je altijd het juiste product voor jouw situatie. Ons assortiment groeit continu, met merken die elk hun eigen expertise en doelgroep hebben.
Shaped4 is de online retailformule van Gerla Products B.V. en biedt zowel consumenten als zakelijke klanten hoogwaardig en functioneel schoeisel voor elke werkvloer en situatie. Alle merken die je hier vindt zijn volledig in eigen beheer, van ontwerp tot productie. Ons huidige assortiment omvat de volgende merken:
Florensa: medische klompen voor zorgprofessionals, ontwikkeld in samenwerking met Studio Sanita en MDR-gecertificeerd als Medisch Hulpmiddel.
Neskrid: gecertificeerd werk- en veiligheidsschoeisel voor professionals in de industrie, bouw en logistiek, since 1924.
4Allbrands: semi-orthopedische inlegzolen die passen in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel, zonder verlies van normering.
Ericssonstraat 2 Gate 2
5121 ML Rijen