Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Pluspunten

ik vond het erg leuk hoe de klompen werden bezorgd. leuk ingepakt. echt een kadootje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle service

- zoekmachine kan verbeterd worden

Pluspunten

het was letterlijk een cadeautje. Dat gaf een heel feestelijk gevoel. Mooi ingepakt.

Pluspunten

Fantastische sandaal. Ga ik vast veel plezier van hebben. Ze zitten als gegoten.

de verbindingsnagels van de leertjes zaten te strak, er was geen beweging mogelijk waardoor de sandaal bij de verbinding van de hielband en de voorzijde aan beiden zijde niet goed zat. Mijn echtgenoot heeft met flinke kracht de leren bandjes los kunnen krijgen. Nu zit de schoen prima. Dus misschien dit even checken voordat de sandaal op transport gaat. Ik had de sandalen bijna retour gestuurd.

Pluspunten

Persoonlijk contact en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle melding van retour ontvangen, Zelfs met n persoonlijke boodschap En helemaal rete snel je geld terug.

Pluspunten

snelle levering, netjes ingepakt.

Meer keus

Pluspunten

Correspondentie heel persoonlijk. Bellen gaat ook goed.

Pluspunten

Snel en persoonlijk advies. Uitstekende service en vlotte retourbetaling. Ik zal anderen jullie zeker aanbevelen

Nee niet echt de gemaakte afspraken zijn prima nagekomen

Pluspunten

Hele mooie artikelen, goede kwaliteit, snelle en persoonlijke service, denken mee met de klant

Prijs van de schoenen is best hoog, ik weet niet hoeveel invloed StudioSanita hier in kan hebben....

Pluspunten

Goede communicatie, zeer attent, erg leuk ingepakt!

Nvt

Pluspunten

Persoonlijk contact, snelle service, mooie site

Nvt

Pluspunten

Met een mailtje konden ze mijn precies de goede produkten aanbieden en kreeg meteen reactie terug op mijn vraag ze zijn snel en vriendelijk en de uitleg was ook duidelijk top

Pluspunten

vriendelijke mensen die je bedanken voor de bestelling en of je levering goed is aangekomen. de klant is koning

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt

Pluspunten

Goede berichtgeving over status van je bestelling. Wordt als een cadeautje bezorgd.

Pluspunten

Peraoonlijke mail voorafgaand aan de bezorging!

Pluspunten

Super snelle levering op vrijdag middag besteld en op zaterdag al het pakket in huis. Erg leuk verpakt. En indien vragen erg snel reactie.

Pluspunten

De schoenen gaven af en daarom kreeg ik een gratis spray om dit tegen te gaan. Het pakket is razendsnel verzonden en met grote zorg ingepakt. Mailwisseling was ook erg prettig.

Pluspunten

snelle levering,

geen

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.