Pluspunten

Snelle levering persoonlijk bericht

Pluspunten

Vriendelijk Super snelle en goede service

Pluspunten

Keurig en snel geleverd

Niet

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website. Goede service voor ruilen. Persoonlijke benadering.

Als jullie bepaalde maten weer verwachten indien mogelijk ook vermelden op de site.

Pluspunten

Snelle levering, goede en persoonlijke service

Pluspunten

De site is handig, overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk, diverse mogelijkheden, en afhandeling is supercorrect. Dus eigenlijk alles is positief!

die kan ik echt niet bedenken....t is gewoon top:-)

Pluspunten

Mooie site duidelijk aantrekkelijk toegankelijk. Leuk dat de laarzen ingepakt zaten alsof je jezelf iets kado doet.

voor mij nvt.

Pluspunten

Heldere website met mooie foto's Het gratis retourneren is voor mij de doorslag geweest om hier te bestellen. Schoenen via internet blijft lastig. Goede service is dan een must. De persoonlijke noot van de mail en het kadopapier vond ik zeer prettig.

Het is lastig om de juiste maat te vinden. De maattabel voor de pu-zool klompen is zeer afhankelijk van de hoogte van je wreef. Hierdoor kan het wel twee maten schelen met je normale schoenmaat. Hoogte instap is handig om ook te vermelden

Pluspunten

Bedrijf toont zich uitnodigend en vriendelijk. Zeer goede communicatie over de bestelling en het gebruik van het artikel. Over de kwaliteit van het aangeschafte artikel kan ik niet oordelen, omdat ik er nog nauwelijks gebruik van heb kunnen maken. De toekomst zal het uitwijzen.

n.v.t.

Pluspunten

Zeer ,correct ,vriendelijk en goede prijs

Pluspunten

Klanten contact is perfect, levering van het product is zeer verassend en netjes, echt een kado

Heb ik niet

Pluspunten

De kwaliteit van de producten en de originele manier waarop je ze thuisbezorgd krijgt.

Best duur in de zin dat het waarschijnlijk niet voor iedereen is weggelegd de klompen aan te schaffen. Je krijgt echter wel waar voor je geld.

Pluspunten

wat een service! mooi ingepakt alleen maar positief!

geen

Pluspunten

Snelle levering Goede informatie over maat

Pluspunten

Ik ben hartstikke tevreden met de prachtige laarzen. Ik ben uitermate vriendelijk behandeld en de laarzen waren nog niet besteld of ze waren er al. Zo leuk: helemaal mooi ingepakt.

Ik zou het eerlijk niet weten. Ik ben gewoon heel tevreden.

Pluspunten

snelle aflevering van producten (ook nog eens mooi ingepakt)

Pluspunten

Snelle levering, helder aanbod

nvt

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Klantgericht, de klant is hier nog echt koning. Goede service staat bij Studio Sanita hoog in het vaandel.

Pluspunten

Goed verzorgd vanaf online bestelling tot ontvangst.

Pluspunten

Zeer goed! Persoonlijk contact, klomplaarzen als een cadeau ingepakt. Super dus!

Pluspunten

goed advies, heel goed zelfs zeer snelle levering

zou het niet weten

Pluspunten

Prettig en vriendelijke dame die me te woord stond. Kwam ook haar belofte na, heel fijn.

....

Pluspunten

Duidelijke website. Pasvormen kloppen altijd.Service prima.

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.