Pluspunten

Goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel mooi ingepakt, de schoenen

op het retourformulier zag ik dacht ik niet een ruimte om de reden van terugbrengen te geven maar ik weet het niet zeker.... voor mij waren de sandalen niet goed omdat de teenopening te groot was voor mijn lelijke tenen heel jammer want ik vind ze verder erg leuk hartelijke groet, Ingrid

Pluspunten

Snelle reaktie en vriendelijke mailing

Pluspunten

Snelle, goede service Wordt goed op de hoogte gehouden van verzending

Nvt

Pluspunten

Altijd reactie op je vragen, leuk verpakte verzending en volop voorraad en snelle levering

Pluspunten

Threa heeft persoonlijke aandacht voor haar klant, ze reageert snel en is goed bereikbaar.

Mag de collectie uitgebreid worden

Pluspunten

Persoonlijke benadering na de bestelling. Geeft gevoel dat je niet zomaar een klant bent. Snelle reactie met mailing, goed advies. Ook bij nabestellen van een andere maat goede service!

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Snelle levering :-)

Pluspunten

Duidelijk, met aandacht, mooie producten, Goede service, betrouwbaar.

Pluspunten

Het is een cadeautje dat je thuiskrijgt. Letterlijk met een feestelijke verpakking. Dan komen er ook nog eens superhippe klomplaarzen die heerlijk zitten. Sommige trends zijn echt te leuk om te laten lopen en dan maakt Studio Sanita er een extra feestje van!

Pluspunten

Super leuk doos met Sanita's was ingepakt! Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt. Persoonlijke mail.

Pluspunten

De schoenen waren prachtig ingepakt. Leuke boekjes met webwinkels zaten erbij en een visitekaartje. Prima, ik ben er blij mee.

ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

fijn persoonlijk ! retour geen probleem !

niet.

Pluspunten

snelle levering, informatieve site, vriendelijke service en mooie producten

let beter op de kleuren van de afbeeldingen. Volgens mij lijken schoenen die eigenlijk dezelfde tint hebben op de foto's heel verschillend van kleur, bv instapklomp blauw met roze PU zool en klompschoen blauw met roze. Ook de kleur van de schoenen die ik heb gekocht, klompschoen paars, heeft op de foto echt een andere tint. Gelukkig vind ik de veel lichtere kleur van mijn schoenen ook erg mooi.

Pluspunten

Persoonlijke mail, snelle bezorging

Pluspunten

Klantvriendelijk. Snelle reacties. Denken mee. Persoonlijk advies. Duidelijk in de stand van zaken.

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Persoonlijk tintje bij contact en bestelling Snelle reactie, levering en terugbetaling Gratis retour en geld terug

geen

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Uitstekende, uitgebreide informatie over de producten en de service. Goede communicatie. Snelle afhandeling van de bestelling en aandacht voor details. Helemaal top!

Kan geen verbeterpunten bedenken. Ga vooral zo door.

Pluspunten

snelle en persoonlijke service

geen

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.