Pluspunten

correcte levering en als je een vraag hebt over het product krijg je goed advies. mooie en goed zittende klompen mooie afgewerkt. Deze klompen kun je in Nederland volgens mij nergens anders kopen.

geen.

Pluspunten

super netjes

Pluspunten

Super Snelle service . we verbaasd hoe makkelijk het allemaal ging .

Geen!!!!

Pluspunten

duidelijkheid-snelheid

Pluspunten

Allereerst kreeg ik een persoonlijke mail dat mijn bestelling binnen was gekomen, maar door de pinksterdagen de levering iets langer kon duren. Het pakket was erg leuk verpakt met een extra papiertje, (was bijna een cadeautje). Ik heb een aantal keren gemaild met het bedrijf en kreeg telkens heel vlot een vriendelijke mail terug. Helaas heb ik mijn bestelling terug moeten sturen, omdat de schoenen niet pasten. Bij het postagentschap herkenden ze het antwoordnummer niet, zodat ik de bestelling naar het andere adres heb verstuurd. Zonder er om te vragen boden ze aan dat ze de verzendkosten voor hun rekening namen. Binnen de afgesproken tijd had ik het geld weer op de rekening staan!

Misschien wat meer info geven of de schoenen geschikt zijn voor mensen met een hoge wreef of brede of smalle voet.

Pluspunten

Toegankelijk en persoonlijk. Contact was per mail en telefoon.

Pluspunten

het pakje kwam vrij snel aan en het zag er echt uit als een cadeautje... toch verrassend

mooie service gratis retourneren

Pluspunten

Heel erg persoonlijk. Love the female touch!

Pluspunten

Hele goede communicatie via de e-mail. Snelle levering. Prachtig ingepakt pakket.

nvt

Pluspunten

Snelle, persoonlijke en vriendelijke service!

Pluspunten

heldere website met groot aanbod, duidelijke keuze door veel foto's,

als maten uit stock zijn, een nieuwe termijn opgeven wanneer weer beschikbaar of reden van uitputting opgeven.

Pluspunten

Vriendelijke en vlotte communicatie. Het pakket was de volgende dag al in huis en leuk ingepakt. De eigenaresse heeft duidelijk plezier in haar onderneming.

Pluspunten

Hele duidelijke en mooie website met al veel handige info over de schoenen. Snelle levering en een persoonlijke mail n.a.v. mijn vraag: heel prettig.

geen

Pluspunten

-snelle beantwoording van vragen -snelle en zorgvuldige afhandeling -pakket is alsof je een cadeau hebt besteld, leuk ingepakt

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede service, heel klantvriendelijk. Je wordt erg gewaardeerd als (nieuwe) klant.

Pluspunten

Het ruilen verliep zonder problemen. Verder ben ik blij met de klompen en verliep de levering ook zonder problemen.

Pluspunten

De service en vriendelijkheid

Pluspunten

Attent en betrokken

Pluspunten

Een pakketje is ingepakt als een kadootje, super. Snelle verzending. Zonder problemen ruilen.

geen

Pluspunten

De geleverde spullen zijn kwalitatief goed. Persoonlijke benadering Van je bestelling wordt een mooi cadeau gemaakt.

Pluspunten

Goede service, snel. Goed advies.

Pluspunten

Snelle levering. Goede informatie op de site en bij telefonisch contact.

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.