Pluspunten

Snelle levering en elke keer weer leuk ingepakt!

Pluspunten

Snelle levering, had het de volgende dag al in huis, en het was ook nog eens prachtig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, fijne winkel

Check goed alle gegevens..

Pluspunten

leuk en prettig de vraag via e-mail of je wil reageren of je pakket is aangekomen

Pluspunten

Persoonlijk, snelle verzending, goed mogelijk om te ruilen

Pluspunten

De rood-ruite kado verpakking

Geen, alles prima!

Pluspunten

Snelle reacties, snelle levering, mensen die meedenken met de klant!

Pluspunten

Alles is snel geregeld en goed geregeld zelfs toen ik mijn klompen wilde ruilen.

Mijn nieuwe maat klompen was al naar mij opgestuurd voordat ik de oude maat had terug gestuurd. Helemaal geweldig natuurlijk, maar er zijn zat mensen die de klompen nooit meer zullen terug sturen als ze dan toch 2 paar voor de prijs van 1 hebben.

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service

geen

Pluspunten

Goede communicatie en heel vriendelijk en mijn pakketje was ingepakt als een cadeau erg leuk

Pluspunten

snelle verwerking, pakjes gemak en leuk persoonlijk ingepakt en benaderd! Top!

geen

Pluspunten

Hele mooie, lieve en leuke klompjes. Succes bij meisjes, die nog te klein zijn voor hakken....

Mama wilde ze ook echter was haar maat er niet meer :)

Pluspunten

Goede communicatie over levering

Pluspunten

Snelle service, klantgericht mail, snelle antwoord mail, bezorging was snel. Mooi ingepakt.

Niets.

Pluspunten

snelle reactie, vriendelijk en adequaat

Pluspunten

Snelle service en een groot vertrouwen. Ik had een maat te groot besteld en toen kreeg ik de maat kleiner óók opgestuurd zodat ik kon vergelijken. Super!

Heb ik niet.

Pluspunten

Prachtige schoenen Snelle levering Snelle reactie op mn mailtje met de vraag om schoenen te ruilen voor een maat kleiner. En het feit dat er de volgende dag een paar schoenen in maat kleiner thuis wordt afgeleverd zodat ik de 2 paren even kan vergelijken qua maat vind ik echt ongelovelijk bijzonder in deze tijd! N dikke 10 plus dus,wat mij betreft!!!

Kan ik niet verzinnen

Pluspunten

Snelle service, mooi ingepakt (op zich niet belangrijk, maar geeft wel wat extra's). De klomp is zoals hij omschreven is op de site. Heb al eerder klompen van Sanita gehad en het loopt gewoon meteen fijn. En ze zijn mooi, hip en bestand tegen het werk als verpleegkundige (hiervoor had ik klompen van Tjoelup, die zagen er na 2 weken al niet meer uit, omdat ze niet tegen een druppel handalcohol kunnen)

Pluspunten

Denken goed mee en een hele vriendelijke snelle service

geen

Pluspunten

Snelle levering.

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.