Pluspunten

mooie kwaliteit mooie producten leuk ingepakt snelle levering

tijdens de sale staan er weinig nieuwe producten op de website waar ik eventueel wel al in geinteresseerd zou zijn

Pluspunten

Snelle verzending, mooi en goed verpakt!

Pluspunten

Zeer goed bereikbaar Betrouwbaar

Pluspunten

leuke emailbevestiging leuk verpakt

Pluspunten

snelle levering. Heel leuk verpakt. Top!

Pluspunten

Leuke, moderne website! Nieuwere klompen t.o.v. andere websites

Meer zoek- en selecteermogelijkheden op de site om een bepaalde klomp te zoeken. Nu veel scrollen.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en geweldig verpakt!

Geen enkele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan geen enkel negatief punt opnemen, alles wat men gedaan had/heeft was voortreffeliojk

Zoe positief punt

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke site

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod

Pluspunten

Goede snelle service! En het was mooi ingepakt!

Pluspunten

Snel geleverd. Mooie en verzorgde verpakking. Mooie houten pen erbij

Pluspunten

Direct antwoord op je vraag per mail en snelle levering. Pakje leuk ingepakt.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

snelheid, communicatie, vriendelijk leuk dat de doos met schoenen was ingepakt (ergens ook wel weer zonde van het extra papier maar het gaf wel het gevoel dat er echt een kadootje werd bezorgd!)

Pluspunten

Snelle reactie op mail erg meedenkend. Erg leuk een compensatie voor het lange wachten. Klompjes worden als kado thuis bezorgt altijd leuk

Pluspunten

Leuk verpakt, duidelijke communicatie over levering etc.

1 minpuntje aan de laarsjes, er zat een nietje in het houten voetbed, na een eindje lopen heb ik dat pas geconstateerd, dus dan stuur je ze niet meer terug, maar er netjes uitkrijgen was ook niet makkelijk, nu is het dan ook van binnen een beetje beschadigd en dat is wel jammer.

Pluspunten

duidelijke site, goede informatie

Pluspunten

klantvriendelijk, persoonlijk, snelle levering, duidelijke productomschrijving, snel probleemoplossend

Pluspunten

Je krijgt een mail dat je klompjes verstuurd zijn, met de track en tracé code daarnaast de vraag om even te laten weten of alles in goede orde is ontvangen. Ik vond dit helemaal super, je klompjes zijn leuk verpakt en je krijgt er nog eens leuke verrassing bij!

Geen verbeterpunten. Ik hoop dat er ook een leuke wintercollectie komt, want dan bestel ik zeker weten weer.

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.