Pluspunten
snelle duidelijke levering persoonlijke
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke e-mail Retourservice Als een cadeautje ingepakt
Pluspunten
De positieve punten zijn: goede website en duidelijk informatie. Het product is in een goede verpakking verzonden.Er zat zelfs een kadoverpakking omheen. +/+
VerbeterpuntenNog niet.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke Site m.b.t. bestelling
Pluspunten
Snelle levering. Pakket zag er heel verzorgd uit. en heel blij met product
Verbeterpuntennee ik ben heel tevreden
Pluspunten
vlotte afhandeling op de hoogte gebracht van de staat van de bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle reactie op mails ! altijd positief !!!!
Pluspunten
Ondanks het anonieme karakter van bestellen via internet, heeft dit bedrijf een persoonlijke benadering, zowel richting de klant als vanuit de eigenaresse. Dat het pakket zo mooi ingepakt wordt is ook een leuk extraatje, en niet te vergeten de snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
contact met klant betrouwbaarheid persoonlijkheid
Pluspunten
Als positief heb ik de communicatie, vlotte reactie van eigenaresse, vlotte verzending, verzorgd netjes ingepakt...ervaren,
Pluspunten
Super snelle levering. Ook netjes: het mailtje dat de klompen onderweg zijn.
Pluspunten
geen verzendkosten. Doos was ook nog eens mooi ingepakt met cadeaupapier.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle en plezierige reacties via de mail!
Pluspunten
Zeer goede service!
Pluspunten
prettig contact, heel goede persoonlijke service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heldere omschrijving van het product. Incl. beschrijving pasvorm en maattabel in cm zodat je kunt meten of de maat overeenkomt met je voet
Ericssonstraat 2 Gate 2
5121 ML Rijen
Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.