Hele fijne klompen. Zien er vlot uit en ik kan er meteen een dag mee werken.

Prima service.

Ze zijn leuk, zitten goed en maat is goed.

Super levering mooi product precies wat ik ervan verwacht had!!

Snel verzonden super netjes ontvangen

Topservice!!

Nieuwe maat omruilen werd na 1 telefoontje direct geregeld zonder dat ze andere klomp retour hadden gekregen! Bij de aanschaf van klompen in de toekomst kom ik zeker weer bij jullie!

Heerlijke klompen, goede service

Heerlijke, goede kwaliteit klompen. Goede service, behulpzaam. En niet goed gratis retour

Nette, goede service en product

Veel keuze en snelle levering. Duidelijke site. Wel iets aan de prijzige kant vind ik, maar ik gebruik de klompen ook heel lang.

Snelle levering en juiste maat.

Wat een leuk bedrijf! Jacqueline is een topper!

We hebben heel veel klompen gekocht en allemaa heel snel geleverd en ook nog ingepakt! Heel erg blij mee.

Snelle levering, top kwaliteit, top bedrijf

Jullie klompjes zijn geweldig leuk!

Ik draag met veel plezier jullie heerlijke leuke klompjes.

Keuze is reuze, snelle levering.

Super lopen geweldig

Je kan hier veel en makkelijk op lopen.

Goede en snelle levering.

Overzichtelijke site. Bij bestellingen snelle bevestiging. Houden je op de hoogte wanneer de levering is. Tevreden klant.

Simpel en snel

Makkelijke en duidelijke site, Snelle levering. Heel fijn

Prima klompen

Al voor de derde keer klompen gehad en ze zijn zeer comfortabel nooit geen vermoeide voeten

Geweldige klompen!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Sanita klompen! Leuk zachtroze kleurtje, heerlijk voetbed! Ik droeg altijd een ander merk maar ben nu echt óm :) Aanrader!!

Duidelijke site

Op zoek naar klompen voor op het werk kwam ik op deze site uit. Volop keuze met duidelijke omschrijvingen. Keuze was snel gemaakt. Vrolijke klomp besteld die goed op maat valt. Snelle levering, goede communicatie.

Super snelle levering, klompen zitten geweldig. Ik heb niet een grotere maat besteld zit perfect. Bedankt.

Niks ontvangen

Ik wacht al een week op mijn pakket nog steeds niks ontvangen, heb al 2x een mail gestuurd en zelfs daar krijg ik geen reactie op. Ook via social media een melding gemaakt en gewn reactie. Slechte service

Zeer netjes

Overzichtelijk en veel keuze. Zeer tevreden. Nu wachten tot de handbeschilderde klompen binnen zijn. Q

Servicegericht en meedenkend

Helaas kan ik niet veel op klompen lopen, maar ze hebben een hele leuke collectie. Als ik vragen geb dan bel ik het liefst, uiteraard tijden winkelopeningstijden, en dan willen ze echt meedenken, ik ben er blij mee.

Mooie klompen en zeer snelle levering

zeer positief.

bestelling was de volgende dag al in huis. De klompen zijn precies op maat. (smalle voeten dus mijn eigen maat besteld) Er zit een leuk briefje bij wat vriendelijk en positief aandoet. En leuke klompen natuurlijk!

top service

top service

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.