Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer goed advies bij twijfel over de maat.

Comfortabel

Mooi eencomfortabel schoenen

Fijne klompen maar helaas een maat te groot

Ik had op aanbevelen op de site de klompen een maat groter besteld deze waren toch te groot waardoor ik ze terug moest sturen. Helaas zijn de kosten voor de klant dat vind ik erg jammer. Nu 1 maat kleiner besteld deze zijn prima.

Kwaliteits product

Eerste klompjes maatje te klein, andere gekozen en kwamen zo snel! Leuke persoonlijke tekst erbij!

Super klompen, super service!

Al een aantal jaren koop ik klompen bij Sanita, ik kan me geen beter, praktischer en mooier schoeisel voorstellen om mee in de tuin te werken. Goed afgewerkt en makkelijk schoon te maken. Bij mij slijt de zool vrij snel omdat ik ze veel draag en ze door het in de tuin werken ook vies en nat worden. Alle reden om regelmatig een nieuw paar uit te zoeken. :-) Het pakketje ontvangen en openmaken is trouwens ook een feest: mooi ingepakt en altijd een persoonlijke noot. Een product en een service met aandacht, Top!

Loopt heerlijk

De klompen lopen heerlijk, geen vermoeide benen meer. Top!!

Heel goed product

Goed product en snelle levering

Mooie klompen maar moet ze erg inlopen

Blaren staan op mijn tenen en blauwe plekken op mijn voeten.

Deze site had wel maat 36

Erg blij met mijn nieuwe klompen. Hier kan ik weer een jaar op lopen en mijn maat 36 die was er ook in de leuke klompen Op andere sites begint het vaak vanaf 37 en dat is voor mij echt te groot

Prima service/ transparant

Prima service Goed op de hoogte gehouden van levering.

snelle levering en goede service.

Ben erg tevreden ga zo door.

Snelle levering en het aller belangrijkste: ze zitten heerlijk! Aanrader!

Goede beslissing

Heerlijk zittende klompen en nog wel in het rood, zoals ik ze ook had toen ik 15 was! Ze gaan niet meer uit!

Snelle levering schoen zit fijn

Super mooie laarzen en gewéldige service !

Zo blij met mijn aankoop ! Heel mooi en stoer paar laarzen :-) Schoenmaat klopt met wat in de beschrijving staat vermeld. Erg mooi leer en de houten zool geeft een mooie rustieke uitstraling. Mijn vraag aan de klantenservice werd snel beantwoord en erg attent afgehandeld. Dit was mijn eerste aankoop. Ik ga zéker weten vaker bestellen bij StudioSanita

Prima website.

Prima website,heel veel keuze uit verschillende kleuren klompen. Klantvriendelijk en snelle levering.

Super goed geholpen

Netjes geleverd en niet lang op hoeven wachten

Fijne klompen, snel geleverd, 1 maat groter

Vriendelijk en een goede service!

Snelle reactie op de mail en een goede services m.b.t. Een kapot product ruilen.

Snelle levering, duidelijke beschrijving en het is fijn dat de tip erbij stond om een maat groter te nemen! Dit voorkomt onnodig retourneren.

Hemelsloopgenot

Snelle levering, duidelijke site. Klompen lopen hemels, geen rugklachten meer sinds ik ze draag

Geen pijnlijke voeten meer

Ik zweer bij Sanita klompen ik werk als verpleegkundige in de zorg dus sta en loop veel maar sinds ik sanita klompen heb geen zere/moeie voeten meer. Draag ze al jaren met veel plezier.

Duidelijk, korte levertijd en prima kwaliteit.

Bezorging zonder problemen. Duidelijke website. Ruime keuze.

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.