Pluspunten

Duidelijke omschrijving van het product. Goede kwaliteit. Prima levering. Ook dat er al een retourbon en informatie hierover wordt meegestuurd is positief. Hoewel ik het nog nooit nodig heb gehad.

Wat ik mis in de omschrijving bij de klompen (ik kies dan voor hippe klompen) is of ze geluid maken. Met andere woorden: hoe de zool is. Ik heb bv laarzen gekocht maar daar heb ik spijt van omdat ze lawaai maken bij het lopen. Ik kan de daarom niet goed dragen op bv mijn werk. Ik had dan liever voor iets anders gekozen. Dus die laarzen draag ik eigenlijk niet.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle service. Mooi ingepakt omdat ik dat aangegevern had.

N.v.t.

Pluspunten

Telefonisch snel contact. Werd ook netjes terug gebeld.

Ivm retour kosten misschien nog iets meer informatie over de grote van de klomp. Ik ben denk ik niet de enige die schippert tussen twee maten.

Pluspunten

Goede kwaliteit klompen, snelle levering.

Maak het retourneren eenvoudiger! Er moeten allerlei gegevens weer ingevuld worden die jullie al hebben. Die kunnen allemaal voorgedrukt worden op het retourformulier.

Pluspunten

Zeer vriendelijke service wanneer je telefonisch om advies vraagt. Zeer vriendelijke service wanneer je de schoenen om wilt ruilen voor een andere maat. Absoluut aan te raden om een bestelling te plaatsen voor klompen die ook nog eens zéér prettig lopen.

Alleen maar Lof .

Pluspunten

Zeer snelle levering, het persoonlijke handgeschreven kaartje erg leuk. Ik ben blij met mijn nieuwe klompjes :)

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Pluspunten

snelle levering, gelijk bevestiging via de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuke verpakking, fijne klompen

Maat groter is ook echt een maat groter, mijn klompen zijn iets te groot

Pluspunten

Snelle reactie op mail en er wordt onmiddellijk ondernomen

Pluspunten

Keurige levering, netjes verpakt

N V T

Pluspunten

Netjes geholpen leuk ontvangen door mevrouw veel keus aan klompen

Pluspunten

Goede site, supersnelle en nette levering

Nvt

Pluspunten

Snel geleverd en mooi ingepakt

Pluspunten

Snel geleverd, erg mooie sandalen. Zit ook nog in een mooi papiertje met een kaartje erbij. Blij mee.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle service

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit producten

Levering kanntegenwoordig sneller lijkt me ennerbij zetten bij de zwarte zool klompen geen witte sokken te dragen geven enorm af ik vind dit niet erg maar anderen misschien wel

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering van mooie en praktische klompen die ook nog leuk verpakt waren met persoonlijk berichtje erbij!

Pluspunten

Foto's op website geven goed beeld van de klompen, ook de kleur komt goed overeen met de werkelijkheid.

Pluspunten

Super snelle levering, nadat de klompen toch te groot waren hebben ze dezelfde dag een maat kleiner opgestuurd terwijl de te grote maat nog onderweg is.. top service, thanks

Pluspunten

Gelijk nieuwe paar klompen gekregen,waren kapot gegaan in nog geen jaar. Goede service dus

Pluspunten

heb vier jaar met de eerste gedaan nu nieuwe ben zeer tevreden en ze lopen heerlijk

Ericssonstraat 2 Gate 2

5121 ML Rijen

Over Shaped4

Studio Sanita maakt sinds kort deel uit van Gerla Products BV, het bedrijf achter het innovatieve merk Shaped4. Dankzij deze overname bundelen we meer dan 120 jaar Europees vakmanschap met de eigentijdse expertise van Studio Sanita. Het resultaat? Een collectie die uitblinkt in pasvorm, kwaliteit en service, kernwaarden die nu sterker dan ooit in ons gezamenlijke DNA verankerd zijn. Samen zetten we de volgende stap in comfortabel en duurzaam schoeisel, zodat jij kunt blijven vertrouwen op producten die even goed voelen als ze eruitzien.