Teleurstelling

Was heel blij met mijn bestelde sandaalklompen. Vond het alleen wel vreemd dat ik het pakket van de afdeling retouren kreeg. Maar goed maakt pakket open en ja hoor daar zijn de bestelde klompen, doe ze snel aan, ze zien er prachtig uit. Doe echter één stap en aan één kant laten alle nietjes los. Nu begrijp ik waarom ik het pakket van afdeling retouren kreeg. Erg jammer dat er niet goed wordt gekeken waarom een artikel terug gezonden wordt, dan kun je een teleurstelling bij een volgende klant voorkomen.

Reactie van het bedrijf

Graag zouden wij je willen vragen contact met ons op te nemen voor een correcte afhandeling van de klacht, mocht dit niet al niet afgewikkeld zijn. De afzender Afdeling Retouren Studio Sanita staat bij ons vermeld als afzender bij PostNL, omdat dit het retouradres is in geval een pakket niet afgeleverd kan worden bij de klant of niet opgehaald wordt bij een pakketpunt. Dit heeft beslist niets te maken dat onze afdeling retouren je een klachtpaar van een ander opgestuurd heeft. We zullen je opmerking zeker meenemen en kijken of de naam van dit verzendadres kunnen wijzigen om toekomstige misverstanden te voorkomen.

Goede service en goede afhandeling

snel, persoonlijk en klantvriendelijk

Het is de tweede keer dat ik hier iets bestel en ik ben zeer te spreken over de manier waarop ik werd geholpen. Retourneren bij mankement, advisering, namailen, levering allemaal perfect. Dank je wel Studio Sanita!

prima, vriendelijke mensen, prima advies en top producten

prima!!!, vriendelijke mensen, prima adveis en top producten

Super snelle levering

Ik heb een retour zending gedaan

De schoenen waren niet wat ik verwachtte. Wil ze graag ruilen voor een ander paar.

Netjes geleverd, duidelijke instructie voor evt retouren

Goed verzorgd, niets op aan te merken

Ontzettend blij met mijn koeien klompen , stond al lang op mijn bucketlist. De levering ging heel snel, goed verpakt. Mijn advies is om een maat kleiner te bestellen dan de werkelijke maat Top product en heb ze al aan gehad. Dank jullie wel Harte groet, Karin.

Mooi ingepakt en snel geleverd! Top!

Mooie klompjes, lopen heerlijk en zitten goed Gewoon de maat die ik altijd heb. Ik had ze heel snel in huis, top!

Super service

Medische klompen besteld die helaas wat klein uitvielen, dmv het retour formulier aan gegeven dat ik graag dezelfde in een maat groter ontving. Zonder problemen de volgende dag een maat groter verstuurd door Sanita incl track en trace code. Super fijn dat het zo kan! Super tevreden over de service en zal zeker een volgende keer nogmaals bestellen bij Studio Sanita.

Snelle levering, klompen lopen heerlijk!

Loopt fantasties

Ik ben erg blij met de Sanita klompjes en raad ze iedereen aan.

Bestelling werd snel en goed geleverd. Berichtjes over verloop bestelling, prima dus

PRIMA

DOEN WAT ZE ZEGGEN

Uitstekend geholpen

Had medische klompen besteld deze waren mijn te klein.heb gebeld met sanita en kon de zelfde dag nog komen om ze te ruilen naar een grotere maat. Nu heb ik de goede maat en ze lopen en zitten heerlijk. Ze hebben mij echt goed geholpen om de goede klomp te vinden. Heel erg bedankt

In 1 woord super ik heb nu 3 paar van de sunita klompen en loop er elke dag op ik heb hielspoor en daar door kon ik niet lekker lopen maar op deze klompen kan ik toch zeker paar uur lopen Dus ik vind ze top

Ze zaten meteen perfect.

Ik had klompen nodig die niet zweten en goed bleven zitten. Er moet mee gerend kunnen worden. En dat deden ze.

Nette service

Nette service en netjes geleverd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie slippers maar zichtbaar waar de gesp zat

Ik draag de gesp op een ander gaatje en nu is goed zichtbaar waar deze eerst zat .Ik heb ze zojuist opgehaald en vraag mij af of deze wel echt nieuw zijn ?

Super klompen, leuke prints en heerlijk comfortabel

Zie hierboven

Snelle en goede lrevwtjng

N.v.t.

Zeer goede en snelle bezorging van een erg goed produkt.

Alles was naar wens. Product was binnen 24 uur in mijn huis. Zeer goede service.

geweldig

zeer licht aan de voeten en neemt de pijn uit u benen als je lang moet staan , ik vindt ze gewoon geweldig , draag ze een ganse dag zonder pijnlijke voeten te hebben