Prima afspraken te maken

Erg blij mee!

Niet te duur en super kwaliteit, zeker een aanrader.

Goede service, prima prijzen.

Goede service, prima prijzen.

Snel en netjes geleverd. Keurig.

Ik heb online besteld. En het is de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden met AquastoreXL. Top!

Prima en redelijk geprijsd.

Zie boven

Deskundig en duidelijke uitleg

Er wordt helder gecommuniceerd en de medewerkers nemen de tijd voor uitleg. Het gegeven advies wordt goed onderbouwd.

Goede prijs en hulp van het servicecentrum was snel en behulpzaam.

Goede prijs en hulp van het servicecentrum was snel en behulpzaam.

Snel verzonden maar niet goed verpakt

Ik had algisin 5000ml besteld. Was snel verzonden. Ze hadden op zich een stevige doos eromheen gedaan en extra vulling in de doos, een zak om de emmer heen...maar alsnog zat de doos vol met de korreltjes van algisin. De deksel van de emmer lag er half af, dus mijn emmer was wat leger dan de bedoeling was. Kleine tip voor de verkoper, bij verzending van producten in emmers met deksel, deksel af tapen zodat deze niet los kan.

Perfect!

Bestelling gedaan in het weekend, en dinsdag al bezorgd!

supersnel en correct

super

Bestelling goed verpakt

Goed geholpen en goede uitleg

Prima levering

Product prima alleen niet in contact te komen met klantenservice.

Product werkt naar behoren. Alleen bellen en mailen krijg ik geen reactie op, heb na de bestelling ook geen mail ontvangen met het bestellingsnummer waardoor retouren nu ook lastig gaat. Ik wacht nog op reactie. Mvg Brad

snelle correcte levering

Prima verzorgd.

Alles perfect verzorgd bestelling kwam op tijd zijn zeer tevreden .

Netjes en snel geleverd

Het product was netjes verpakt en de verzending was snel.

Correcte prijs en snelle levering

Correcte prijs en snelle levering

Super service

Oke

Snelle correcte levering

Mijn pakket was er al na een paar dagen. Inhoud klopte perfect.

Vlotte communicatie maar enorme wachttijd voor levering

Bestelling en betaling verliepen vlotjes maar een maand wachten op de levering van de goederen???? Wel oké dat we op de hoogte werden gehouden van de evolutie van de levering.

Snelle levering, concurrentiële prijzen, goede opvolging

Zeer tevreden met product en levering

Net niet

Bestellen ging eenvoudig, uitleveren duurde ruim een week, niet bepaald zoals beloofd, vandaag voor ...uur besteld, morgen bezorgd. Ook de communicatie over bezorging liet te wensen over, na een week stond het pakket ineens buiten bij de voordeur toen we thuiskwamen. Verder was het mij niet duidelijk dat bij de lichtbalk de twee ledlampen inclusief waren, dus apart bijbesteld en nu dubbel. Bij andere leveranciers nog weleens een telefoontje of je bestelling wel precies is wat je wilde als er zoiets als dubbel bestellen gebeurt.

Aan te raden

De artikelen werden snel geleverd en zijn zoals omschreven en van prima kwaliteit.

Over AquastoreXL