Meubel besteld, 1,3 weken levertijd daar had ik gelijk enorm spijt van daarom de andere dag gelijk contact opgenomen maar het was geen probleem ze konden snel leveren vanaf de leverancier, in mijn optiek is dat 1,3 dagen maar dit duurde en duurde maar 6x contiact tussen door maar nu kwam het vrijdag binnen en dan hoor je wat maar ook toen niet toen werd het nou dan wordt het maandag dan hoor je wat ( de dag dat ze gesloten zijn.. maar nog niks toen uit eindelijk donderdag kon het op gehaald worden toen hoefde het van mij niet meer Gevraagd voor en Klara annulering toen begon de moeilijkheden was speciaal besteld (niet) hun antwoord Bij het plaatsen van uw bestelling bent u akkoord gegaan met de vermelde levertijd van 1–3 weken. Daarnaast hebben wij dit artikel speciaal voor u bij onze leverancier besteld. mijn antwoord het is en populaire aquaria / meubel en ik moest maar iets betalen , ''Omdat het om een speciaal voor u ingekocht product gaat, kunnen wij de order helaas niet kosteloos annuleren. Uiteraard denken wij graag met u mee over een passende oplossing uit eindelijk mijn mail gestuurd met : Graag beroep ik mij op : De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Artikel 6 – Herroepingsrecht en toen was het snel geregeld hier tussen waren nog 5 mails nodig..
Beste, Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat de levering en communicatie rondom uw bestelling niet soepel zijn verlopen. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen uw opmerkingen serieus om onze processen te verbeteren. Wij willen daarbij wel aangeven dat het meubel binnen de aangegeven levertijd van 1–3 weken is geleverd (in uw geval binnen 2 weken). Voor producten die geleverd worden via “Bezorgen op afspraak” of speciaal voor u besteld zijn, zijn de annuleringsvoorwaarden en eventuele kosten duidelijk op onze website vermeld. Door het plaatsen van de bestelling is hiermee akkoord gegaan. Uiteraard respecteren wij altijd het wettelijke herroepingsrecht, zoals in uw geval is toegepast. https://klantenservice.aquastorexl.nl/nl/articles/107130-bezorgen-op-afspraak Wij hopen dat uw ervaring ons helpt om de klantbeleving in de toekomst verder te verbeteren.
Groot aanbod kwaliteitsproducten. Goed verpakt en zodra in voorraad opgestuurd. Als iets niet meer beschikbaar is krijg je snel bericht en wordt een oplossing voorgesteld. Blij met de mooie Biorb decoratie en Superfish accessoires.
Denken mee, zijn flexibel en een hele mooie zaak.
Mooie overzichtelijke website, snelle levering, stevig en goed verpakt en een mooie kwaliteit, Zeker een aanrader!!
Beste Sjanny, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website, de levering en de kwaliteit van de producten. We waarderen uw aanbeveling enorm!
Bestelling geplaatst, werd de volgende dag, goed verpakt, geleverd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed verpakt bij u is aangekomen. We waarderen het dat u ons aanbeveelt!
Alles was snel geleverd en ook netjes verpakt!
Beste Annet, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat alles snel en netjes geleverd is. We waarderen het dat u ons aanbeveelt!
Filterwatten en visvoer tegen heel redelijke prijzen en snelle levering .
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We waarderen het dat u ons aanbeveelt!
Prima,
Het was goed geregeld.
Deze firma heeft een groot aanbod aan producten, vaak ook van zaken die je elders niet of moeilijk vindt. Beetje spijtig dat ik ongeveer twee weken heb moeten wachten op de levering. Dat was wel tijdens de eindejaarsperiode.
Beste Hugo, Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u ons brede assortiment waardeert. We begrijpen dat de langere levertijd vervelend was, en inderdaad, rond de drukke eindejaarsperiode kan het soms wat langer duren. We doen ons best om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u te krijgen.
Snel geleverd enngoed verpakt
Heb verschillende artikelen besteld waaronder Juwel achtergronden. Alles was netjes met zorg verpakt. Reageren snel op mail/contact. Prijzen zijn netjes. Volgende bestelling weer bij aquastorexl
Beste Gerben, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en dat je tevreden bent over onze service en prijzen. We zien je graag terug voor je volgende bestelling!
Ben er goed behandeld en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen
Prima product en snelle levering. Top! Ik zou hier weer mijn aquarium benodigdheden bestellen.
Beste Marileen, Hartelijk dank voor je enthousiaste bericht! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat je tevreden bent met het product. We kijken ernaar uit je weer te helpen bij je aquariumbenodigdheden!
Snelle nette levering van de bestelde spullen en bij vragen snel antwoord. Goede zaak om spullen te kopen..
Netjes geleverd goed verpakt prima produkt ga zo door
Beste Henk, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles netjes geleverd was en dat je tevreden bent met het product. We blijven ons best doen!
Allée goed verpakt en snel verzonden
Eerlijk geprijsd,goed materiaal,op tijd geleverd en vooral goed verpakt , alles positief dus
Hallo Patrick, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles op tijd en goed verpakt bij je is aangekomen en dat je tevreden bent over onze materialen en prijzen.
Veel keuze in producten, ook de mogelijkheid om verschillende onderdelen te kopen voor bijvoorbeeld een filter waardoor je niet gelijk een nieuwe hoeft te kopen. Ook in planten veel keuze zowel gewone planten als in-vitro planten, heel fijn als je een aquarium wilt zonder slakken
Hallo Nicolette, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling.
In de week dat het opeens in Nederland begon te sneeuwen en de wegen onbegaanbaar waren een bestelling bij Aquastore XL geplaatst. Artikelen werden, ondanks de problemen binnen twee dagen geleverd. Voordat ik de artikelen bestelde, heb ik eerst prijsvergelijking gedaan en het blijkt, dat Aquastore XL, naast een volledig aanbod, ook de goedkoopste is. Aquastore XL i dus echt een aanrader en voor mij een vast adres voor aquarium en vijver benodigdheden
Hallo Ron, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles ondanks de sneeuwproblemen snel bij je is aangekomen en dat je tevreden bent over ons aanbod en de prijzen. We kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling weer te helpen!
Kan er slecht tegen, dat ik niet op de hoogte gehouden wordt van de status van mijn bestellingen! Ongelooflijk wacht nu al van oktober 2025 op mijn bestelling. Toch weer een bestelling gedaan in december 2025 blijkbaar is er weer 1 artikel niet? Wordt dus weer afwachten wanneer er geleverd is. Heb het gehad met deze zaak
Hallo JJ, bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat uw bestelling van oktober te laat is geleverd, dat had niet mogen gebeuren. Uw bestelling daarna is echter de volgende dag verzonden. Bij uw bestelling van december zat een artikel met een levertijd van 3–10 werkdagen. Omdat deze bestelling op 24 december is geplaatst en op 8 januari is verzonden, valt dit binnen de verwachte levertijd, mede door de feestdagen tussendoor. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer het langer duurt dan gehoopt en nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en service verder te verbeteren.
Planten zijn mooi, goed verpakt en snelle levering.
Prima buitenfilter,geruisloos!!!
Ik heb al eerder via een concurrent planten voor het aquarium besteld en was toen zeer verrast over de grootte van de planten en de staat waarin het aankwam. Omdat hier een hele tijd geen leveringen meer zouden komen, besloot ik om voor de verandering hier te bestellen. Een foute beslissing, want de planten kwamen niet geheel netjes aan door de manier van verpakken en het formaat van de planten was zwaar ondermaats, een echinodorus met 10 blaadjes en amper wortel voor 6 euro? Dat vind ik teveel zeker gezien mijn eerdere bestelling bij een concurrent waar het goedkoper en beter was.
Hallo Joost, bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat deze bestelling niet aan je verwachtingen voldeed. We proberen altijd planten van goede kwaliteit en in nette staat te leveren, maar het is duidelijk dat dit in jouw geval niet helemaal gelukt is. In het vervolg kun je bij soortgelijke situaties altijd contact met ons opnemen; op onze website staat informatie over onze plantgarantie. We helpen je dan graag persoonlijk verder.
Bedrijvenweg 2
4793SK Fijnaart