Overzichtelijke website, vlot bestellen, vlotte en snelle levering.
Bedankt voor je positieve feedback!
Bedankt voor het delen!
Een deel van mijn bestelling was niet voorradig en hiervoor werd snel een alternatief geboden tegen dezelfde prijs.
Hartelijk dank voor uw recensie! We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt, zonder vertraging of gedoe.
Alles snel en goed in huis . Ben ook gevallen voor hun eigen huismerk . En de redelijke prijzen,en aanbiedingen.
Bedankt voor het langskomen en de geweldige recensie! We streven er altijd naar om onze klanten een snelle service en een goede prijs te bieden.
Bestelling geplaatst en nog diezelfde week netjes afgeleverd uitstekende service en afhandeling. Een van de betere zaken om online een bestelling te plaatsen. Als ik nog iets nodig heb bekijk ik hun site als eerste.
Het is fantastisch om te weten dat we je eerste keuze zijn bij het online shoppen - dat betekent heel veel voor ons! Bedankt!
Verpakking onbeschadigd/ snelle kevering( 2 dagen)/ duidelijke gebruiksaanwijzing
We zijn zo blij om te horen dat de verpakking in perfecte staat en snel is aangekomen. We werken hard om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en het is geweldig om te weten dat we ons doel hebben bereikt. Bedankt!
snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor uw feedback! We streven altijd naar een vijfsterrenervaring en we willen graag weten of er iets is wat we beter hadden kunnen doen om die laatste ster te verdienen. We stellen het zeer op prijs als je dit met ons deelt!
Alles is goed verpakt en snel geleverd. Het product is precies zoals in de omschrijving.
Het werd snel verzonden, goede kwaliteit, maar nadat ik ze in mijn aquarium heb geplant zaten er slakken in.
Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met de snelle verzending en de kwaliteit van de planten. Het spijt ons echter om te horen dat er slakken in je aquarium terecht zijn gekomen. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat onze planten grondig worden schoongemaakt, kunnen deze kleine beestjes er soms tussendoor sluipen. Om dit in de toekomst te voorkomen, raden we aan om nieuwe planten een voorzichtige spoeling of quarantaine te geven voordat je ze in je aquarium zet.
De dag nadien reeds geleverd. Een eerdere bestelling ook goed ingepakt zodat schade nagenoeg onmogelijk is.
Bedankt voor jullie feedback! Het motiveert ons om zo door te gaan en onze klanten de beste ervaring te blijven bieden.
Heel professionele en klantvriendelijke behandeling en een snelle service ga zo door
We zijn blij om uw recensie te lezen! Uw vriendelijke woorden motiveren ons om zo door te gaan en onze klanten de beste ervaring te blijven bieden.
sommige produkten kwamen niet overeen met hetgeen werd vermeld in de websstore.
Hallo, dat is jammer om te horen. Om je van dienst te zijn, kun je het beste direct contact met ons opnemen, zodat we de dingen recht kunnen zetten en eventuele problemen kunnen oplossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons!
De bestelling is heel snel verzonden maar de verpakking van de aquariumplant was niet best. De verpakking was helemaal stuk en de plant ook.
Beste Jose, Het spijt ons echt te horen over uw ervaring. Weet dat klanttevredenheid onze topprioriteit is en dat we alles in het werk stellen om het goed te maken. Neem contact met ons op via [email protected] en we zullen samen een oplossing vinden die aan je behoeften voldoet.
Ik had filters nodig voor mijn aquarium. De goede maat zoeken en bestellen maar. Levering via DHL en daar heb ik een afhaalpunt van in de buurt, dus hoef niet thuis te zijn. De filters waren goed verpakt en op tijd geleverd.
Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij om te horen dat je het bestelproces gemakkelijk en handig vond!
-groot aanbod -snelle levering Mijn verwarming had kortsluiting gemaakt waardoor ik snel wissel stuken nodig had voor mijn biorb aquarium. Alles gevonden zelfs nieuwe filters van alternatieve merk super!
Bedankt voor de fantastische recensie! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je alles hebt gevonden wat je nodig had voor je BiOrb aquarium, vooral omdat de tijd dringt. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!
Ik weet niet of jullie weet hebben dat de heater van superfish 500 watt niet past met de cover superfish L die door jullie in promotie samen verkocht wordt !
Het spijt ons oprecht voor uw onaangename ervaring. Als je hulp wilt bij het vinden van een beter passende oplossing of hulp nodig hebt bij het retourneren of ruilen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We zijn er om je te helpen!
Goede prijskwaliteit en service! Snelle levering!
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je blij was met de prijs, kwaliteit en service, en dat de levering snel was. 😊
Ik kan geen review schrijven, ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We streven ernaar dat elke bestelling onze klanten op tijd bereikt. Bij het controleren van de status van je bestelling zien we dat je ervoor hebt gekozen om je pakket in onze winkel af te halen. Je zou een e-mailbericht moeten hebben ontvangen dat je bestelling klaar is om te worden opgehaald. Als je die niet hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder. Als u wilt dat de bestelling naar u wordt verzonden, neem dan contact met ons op via [email protected] en wij zullen u de verzendinstructies geven.
Ze hebben mooie en goede producten. Ruim aanbod, fijne website. Via de app eerste keer netjes bericht terug gekregen over maten van een vijver e.d. Tweede keer helaas geen reactie waardoor ik niet wist dat mijn bestelling in delen kwam en dat ik nog een nalevering zou krijgen. Hierdoor extra kisten moeten maken, door elders iets aan te schaffen.
Bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze producten! We zijn blij om te horen dat je ze mooi en van goede kwaliteit vindt. Het spijt me te horen over de verwarring met uw recente bestelling. Zoals vermeld op onze website kunnen bepaalde producten extra levertijd nodig hebben, afhankelijk van de beschikbaarheid. Om onnodige vertragingen te voorkomen, splitsen we soms bestellingen als de verzending van artikelen langer duurt, zodat je een deel van je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. We hebben echter alle begrip voor het ongemak dat dit veroorzaakte door het gebrek aan communicatie over de gesplitste verzending. We werken altijd aan het verbeteren van ons proces en jouw feedback helpt ons gebieden te identificeren waar we het beter kunnen doen.
De bestelling was makkelijk afgerond en heel snel aangekomen. Geen klachten!
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat het snel is aangekomen. Het is altijd ons doel om winkelen bij ons zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken. 😊
Snel verzonden en de planten waren in perfecte staat en doen t goed
Hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij om te horen dat je planten snel en in perfecte staat zijn aangekomen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze veilig in hun nieuwe onderkomen aankomen en het is geweldig om te weten dat ze het goed doen!🌱😊
Hier 4 flessen middelen voor onderhoud van het aquarium en de visjes gekocht De prijs is qua wat je krijgt niet duur. Zij behoorlijk grote flesjes en het werkt echt.
Heel erg bedankt voor je fantastische beoordeling! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je blij bent met de onderhoudsproducten voor je aquarium en dat je ze voordelig vindt. Het is altijd ons doel om producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen aan te bieden, dus het is geweldig om te weten dat ze goed werken voor jou en je vissen!
Bij de aankoop zeer vriendelijk,behulpzaam en goede uitleg. Bij thuis komst werkte onze verlichting niet van het aquarium ,men ging meteen een andere opsturen maar nu 10dagen later is er nog steeds geen endere geleverd
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over onze service ten tijde van uw aankoop. We zijn blij om te horen dat je in eerste instantie een positieve ervaring met ons had. Het spijt me echt om te horen over de vertraging bij het ontvangen van je vervangende aquariumverlichting. Dat is zeker niet het serviceniveau waar we naar streven. Stuur ons een e-mail en we zullen je retourinformatie bekijken. Wees gerust, we zullen dit onmiddellijk onderzoeken en je zo snel mogelijk een update geven.
Ondanks fout van mij is de bestelling snel op mijn adres geleverd.
We zijn blij om te horen dat je bestelling, ondanks de verwisseling, snel bij je is aangekomen. Als je in de toekomst nog eens hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt dat je voor ons hebt gekozen! 😊
Bedrijvenweg 2
4793SK Fijnaart