Snelle en nette levering

Snel en netjes bezorgd mooie producten

Snelle klantenservice en goede producten

Toen ik vragen had in verband met de levering en bepaalde producten, kreeg ik binnen enkele uren al een duidelijk antwoord. Wanneer mijn producten aangekomen waren, zag ik dat alles erg goed verpakt was. Ik merkte dat er echter een product vergeten was, maar toen ik de klantenservice hier voor contacteerde werd ik onmiddellijk gecrediteerd en kon ik het item opnieuw bestellen. Het aanbod is gigantisch, en er is voor iedereen wel iets. Ik ga 100% zeker weer bestellen bij Aquastorexl!

zeer goede service

zeer goede service

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snel en netjes bezorgd

Prima site en snel geleverd

top produkt

top product doet zeker zijn werk wat het moet doen en een zeer snelle levering

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijke site, mooie aanbiedingen, snelle afhandeling

Prima product en verpakking. Late levering.

Alles ok ivm verpakking en product. Late levering (vrijdag betelling. Woensdag geleverd).

super service

snelle en perfecte levering van kwaliteitsproducten

Makkelijk bestelling plaatsen en snelle levertijd

Gelukkig nu de colombo 2,5ltr in plastic zak...flessen lekken iets tijdens transport..vorige keer zonder zak en doos stonk enorm naar dat spul en alles nat wat er nog in zat..mooi opgelost nu

Slechte communicatie

Na een week maar eens een email gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Bleek een artikel niet voorradig en geen idee wanneer het geleverd zou worden. Of ik het wilde cancellen...

Hele fijne ervaring met AquastoreXL

Inmiddels meerdere dingen gekocht voor onze aquarium, zijn qua prijs ten opzichte van andere online winkels en dierenwinkels vaak wat goedkoper. Snelle levering en je word netjes via de mail op de hoogte gebracht van je orderstatus.

Snel en goed geleverd

Mooie producten en snel geleverd

Niet snel. wel heel erg goed

Ik had een vijftal artikelen gekocht waarvan een kennelijk niet op voorraad was. Het beleid van dit bedrijf is kennelijk alles in één keer te verzenden, zodat ik dagen extra moest wachten. Advies aan dit bedrijf: geef klanten de keuze of ze het niet op voorraad zijnde geval toch niet willen ontvangen, later willen ontvangen met bijbetaling van extra verzendkosten of dat de klant gewoon wil wachten. De kwaliteit van de gezonden goederen was overigens fenomenaal.

snelle levering en goede kwaliteit

goede service

Goede service en snel geleverd

Vraag per mail snel beantwoord met direct link naar te bestellen product Zelfde dag op de post gedaan. Top

snelle levering goede prijs

Snelle levering en een goede prijs

Goed en snel

Klant is Koning!

Snelle en goede levering

Dit veld niet verplicht maken, duurde al langer dan 30 sec

slecht

pakket kwijt door dhl , wel geleverd maar waar weten we niet, klantenservice aquastore xl is slecht, slechts een aantal uur bereikbaar via telefoon. en emails duurt lang. ik wacht nog steeds op mijn pakket of me geld terug... er zou een onderzoek zijn gestart, maar er word niks meer gecommuniceerd.

Vriendelijke personeel heeft veel keuze veel op voorraad en goede service

Vriendelijke personeel heel veel keus en veel op voorraad en goede informatie

Goede communicatie en heel snel geleverd

Heel erg tevreden

Wij moesten 1 onderdeel hebben voor ons aquarium en dat had dit bedrijf. Binnen een week in huis en heel netjes verpakt en geleverd. Kortom echt een aanrader

Goede communicatie

Eea aan filters en planten online besteld voor mijn aquarium, de beste prijs overzichtelijk site, na bestelling en betaling bleek deel van de bestelde filters niet leverbaar, hierover werd ik netjes geïnformeerd en waarna snelle terugbetalingen volgde. Het restant van de bestelling werd snel verstuurd. Planten waren mooi vacuüm verpakt.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart