Duurt lang

Na bestellen duurt het langer dan 1,5 week voordat de bestelling geleverd wordt ( en is er nog niet) Geen bericht, geen uitleg. Producten waren op voorraad.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Slechte levering en communicatie

Op de website stond vermeld dat de producten voor 16 uur besteld dezelfde dag zal worden verstuurd. Dit bleek totaal niet het geval. Elke keer moesten we achter onze bestelling aan en dan bleek er weer een product niet te zijn. Eerst een schepnetje en zal dan echt verstuurd worden, maar vervolgens bleek daarna het aquarium er niet te zijn. In plaats van de volgende dag, werd de bestelling pas een week later bezorgd. Daarnaast weinig begrip...

producten prima, communicatie stuk minder

Mijn bestelling liep vertraging op door niet leverbare artikelen, wat natuurlijk kan gebeuren. Maar er staat op de website dat ze communiceren als de levertijd langer is dan aangegeven en dat is niet zo. Na anderhalve week (maximaal aangegeven levertijd was 5 werkdagen) heb ik zelf maar gevraagd hoe het zat. Toen was het antwoord dat 1 product niet leverbaar was en of ik een vervangend product wilde, dan zou mijn bestelling de volgende dag verzonden kunnen worden. Blijkbaar waren er toch meer producten niet leverbaar, duurde nog anderhalve week voor daar over bericht werd. Ik kreeg het bedrag van de niet leverbare producten terug. Op mijn vraag waarom een van die producten nog steeds als leverbaar op de website stond (met 2-4 dagen levertijd), maar nu voor 19,99 ipv de door mij betaalde 14,99 heb ik geen bevredigend antwoord ontvangen. Over het feit dat het vervangende product van het andere niet leverbare product 2 euro minder kost dan ik betaald heb, zullen we het maar niet hebben.

Vraag zeer snel beantwoord

Bij bestelling levertijd was 1 week maar materiaal al naar 3 werkdagen ontvangen. Super

Geen update ontvangen

De bestelling is goed verlopen, ik vind het alleen jammer dat ik geen bericht heb ontvangen dat het langer zou duren voor het geleverd zou worden ivm geen voorraad.

Snel en correct

Mijn bestselling heb ik de volgend dag al in huis en alles was vijlig en goed verpakt

Uitstekende service

Betrouwbare site ,goede afhandeling

Snelle verzending

Snelle verzending en goed verpakt

Zeer degelijk

Verzorgde en snelle belevering. Artikelen voldoen aan de verwachting!

Bestellen geen probleem garantie slecht

Dingen kopen is geen probleem word netjes bezorgd. En goed op de hoogte gehouden. Heb al veel van hun gekocht maar nu kwam het op garantie aan. Eheim powerline 200 gekocht voor Juwel rio 180. Voorheen hs aqua platty flow 500 voor €20,- euro perfecte filter geen geluid nu eheim powerline 200 voor €110,- gigantisch brom en lawaai. Nog geen week in de aquarium gedraaid nieuwe aquarium indraaien. Terug gestuurd wou geld terug ging niet door omdat ik hem te lang had gebruikt kon kiezen terug sturen of na kijken om te maken leverancier en daar koos ik voor. Beloftes word niet gehouden zou op de hoogte gehouden worden mails naar mij gestuurd worden werd niet gedaan. Woensdag 15-06-2022 gebeld lag nog in de winkel nog geen tijd gehad en geen bericht van leverancier rond 16:00 gebeld. Volgende dag 16-06-2022 e-mail was normaal. En hoort zo. Leverancier kon er weinig aan doen. Wel knap hoor normaal ben je weken kwijt als je hem door moet sturen en dat eheim fabriek er naar moet kijken en dit gebeurd binnen 1 dag. Gekozen terug sturen naar mij. Slechte garantie. Veel van hun gekocht vele €100,- euro’s betaald. En zo om gaan met hun klant. Ik weet wel zulke dingen en dure dingen koop ik daar nooit weer. Goeie klanten. Moet je behouden en hun tevreden stellen. Zit met een pomp eheim die ik niet ga gebruiken kan niet fatsoenlijk tv kijken. Zeer teleurgesteld en verdrietig veel geld snik €110,- weg gebeurd mij niet weer

Snel geleverd, eerlijke prijs

Wegens ratings toch aquastore gekozen boven een ander met lagere reviews. (Prijs was bij de ander ongeveer 5% lager) dat was alsnog een goede keuze. Product snel geleverd, goed verpakt en geen problemen. Betaling had eerste keer een glitch, ik kreeg binnen 20 min. een mailtje met een betaallink.

Goede communicatie en steeds even vriendelijk

Mijn bestelling nog voor verzending in samenspraak met aquastoten kunnen aanpassen. Top

Gewoon goed

Overzichtelijke site, snel geleverd zoals op de site aangegeven word.

Super snelle service

Nieuwe pomp besteld, snel en netjes geleverd

Goede en snelle levering

Prima aflevering en goed verpakte producten

Snel en netjes bezorgd

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Bestelling was binnen de 48 u geleverd. Was een terugkerende klant en kan en zal jullie aan iedereen aanbevelen

Volgende dag al in huis

Goedkoper dan bij anderen en snelle bezorging

Goede vijverfilter voor scherpe prijs.

Makkelijk te bestellen, tal van betalingsmogelijkheden. Door aantal feestdagen duurde de levering wat langer, maar toch binnen de opgegeven levertijd. Track and trace werkt naar behoren.

Snelle opvolging en levering.

Uitstekend.

Geweldige producten aan een goede prijs. Alles heel goed verpakt en snel verzonden! Voor herhaling vatbaar!

Alles top

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Weet het ni echt…

Voor 22u bestellen volgende dag in huis?? Heb 2weken moeten wachten vooraleer het geleverd was. Na zelf moeten contact op te nemen heb ik vernomen dat de producten niet op voorraad waren… uiteindelijk wel ontvangen maar niet optijd… Heb op andere site nieuwe bestelling gedaan en die waren wel optijd. Jammer

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart