Snele levering en goede kwaliteit spullen

Een goede ervaring

Snel geleverd goed product en duidelijke informatie

Leuk assortiment.!

Leuk webshop met leuke accessoires dat je aquarium inrichting niet duurder maakt dan nodig.!

Mooie producten en goede verzending, alle planten zijn perfect aangekomen.

Was ok

Product dag later ontvangen dan aangegeven op de website Levertijden op de website kloppen niet helaas

Goede filtering

Water word kristalhelder.

Snelle afhandeling snelle levering

Makelijk besteld vlot geleverd

Snel en netjes geleverd

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en bij levering was het keurig verpakt. Zal zeker nog eens bestellen.

goede klanten service

netjes afgeleverd

Telefonisch besteld, prima geholpen.

Nette en vriendelijke (per telefoon besteld) bediening. Telefonisch ook goed bereikbaar!

SNELLE LEVERING

GOEDE ZAAK EN DE PRIJS VALT MEE.

Goed overzicht, snel en betaalbaar.

Goed overzicht, snel en betaalbaar.

Super goed

Behulpzaam goede service

Zeer slechte ervaring!

Op de website staat aangegeven dat als je voor een bepaalde tijd besteld je het de volgende dag in huis hebt... (zelf houd ik wel rekening met vertraging, omdat ik weet dat het iets langer kan duren) na een halve week wachten stuurde ik een e-mail die na verschillende keren niet aan kwam. Daarna gebeld, en kreeg een niet heel erg vriendelijke dame aan de telefoon... Toevallig werd mijn bestelling die dag uitgeleverd en heb ik hem maar door laten gaan omdat het anders nog langer zou duren ergens anders een nieuwe bestelling te plaatsen. Ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf en zal hier ook niets meer kopen.

Gewoon goed

Snelle verzending en goede kwaliteit producten. Jammer vd verzendkosten maar daarintegen wel scherp geprijsd

Correct en vlug afgewerkt

Doen wat ze beloven.

Snelle levering, goed verpakt.

snel geleverd, plantjes waren iets kleiner dan verwacht, maar verder goed.

Alles was netjes en goed verpakt. Keurig op tijd geleverd. Mocht iets niet op voorraad zijn krijg je het later en wordt ook aangegeven dat het op de backorder staat. Zeker aan te raden.

goeie service

alles oke

Goede kwaliteit

Mooie planten , prijs redelijk

Heel prettig

Snel en acuraat

Veel keuze en correcte verzending

Prachtige webshop voor aquariumliefhebbers. Eveneens correcte en snelle verzending. Toppie !!!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart