Snel geleverd voor mooie prijs

Snel geleverd voor mooie prijs

Snel gelevert en ook heel goed verpalt

Bedankt voor de snelle levering! Heel erg tevreden mee!

Correct en snel geleverd, goed prijzen

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment. Verzending wel langer dan aangegeven bij het bestellen.

De plantjes waren heel goed verpakt.

Top product, super service

Erg tevreden met deze lamp. Top service ook en goed verpakt zodat het ook nog heel bij je aan komt. Lekkere heldere verlichting in ons aquarium heel blij mee

Super geholpen. Netjes op tijd ik ben zeer tevreden

Zoals ik al beschreven heb zeer tevreden.

snel en goed geleverd, maar overdreven veel verpakking

Mijn ervaring met Aquastore, was in principe prima. Erg snel geleverd. Maar ik zet wel grote vraagtekens bij de manier van verzenden. Een enorme doos, met daarin plastic en papier vulling, met daarin een kleine doos, met daarin de hard plastic koker, mat daaromheen heen heel veel bubbelplastic. Terwijl het de stronk voor het aquarium, die ik had besteld, al vast zat aan de bodem van de koker. Ik ben blij dat er voorzichtig wordt om gegaan met spullen. Maar de kleine doos met de koker met bubbelplastic was ruim voldoende geweest. Dit is verspilling van karton, papier en plastic en ook nog slecht voor het milieu. Wel tevreden met mijn aankoop.

Overzichtelijke site en prima service

Alles is makkelijk te vinden op de site en de prijzen zijn democratisch. Alles werd netjes verpakt en geleverd op de voorziene dag. Wel liep de betaling voor de eerste keer fout en ik kreeg ik 2 mails aan van verschillende koeriersbedrijven die het zouden leveren.

perfect afgeleverd

Snel, juist en volgens afspraak

Snelle service, eerlijke producten

Goede vriendelijke klantenservice. Eerlijke producten. Mooi assortiment.

Snel geleverd. Prima producten

Goede kwaliteit planten voor het aquarium

Good shop

Everything delivered on time.

Uitstekende service en goede kwaliteit van de producten

Goede service, heel snelle reactie op mijn vraag, met zorg verpakt waterplanten (aangekomen zonder enige schade aan)

super

Snelle levering, prima producten voor zeer scherpe prijs.

Keurig verpakt netjes op tijd geleverd

Goede communicatie Leven volgens afspraak en goed verpakt

product niet in stock, door gelijkaardig gewisseld

Goede kwaliteit en service

Zeer snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

met de winkel zelf uitstekend

de service is echt prima. Alleen Via DHL is erg vervelend. Ze doen het wel goed maar de tijd dat je thuis moet blijven (van 8.00 - 1800 uur) is niet te doen. Dat doet echt afbreuk aan de goede service van jullie.

Een hele ruime winkel waar ze zeer veel keus hebben aan alles wat maar met aquarium te maken heeft

Gewoon een hele goede eerste indruk

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Heel effectief

Had altijd last van algen nu gebruik ik easy carbo en mijn aquarium is volledig vrij ervan zeer goed product

Super service

Was al ff aan het tobben over wel of geen co2.... Div. Winkels en sites bezocht... Zag dat ze bij AquasoreXL in de aanbieding waren ..... Bestellen vond ik best een ding dus hop in de auto en naar Fijnaart.... Hele leuke zaak, vriendelijk personeel en goed advies en hele leuke prijzen. Helaas de aanbiedings set niet meer voorradig wel op site Wat nu hebben toch een prijs verschilletje. En bij komend zegt de verkoper me, de set die u nodig heeft moet ik helaas bestellen..... Wat bestellen zegt de chef ???...... Dan stellen we hem samen tot meneer de deur uit kan met een complete set.... ja oké.. Was ff zoeken en puzzelen maar.... Compleet en voor aanbiedings prijs... Heb er een gratis cilinder bij gekregen Echt top service ben iig niet voor niks gereden Okee koste nu ook wel wat, maar dan heb je ook wat.. Ik zeg top service.... Maar mijn idee blijft altijd van man tot man kan er meer dan op internet......

Weinig communicatie

Mijn betaling was niet doorgekomen, dat wist ik niet dus heb gewacht op mijn bestelling. Zelf maar eens achteraan gezeten. Nu wacht ik nog steeds omdat DHL niet levert. Ben intussen 4 weken verder...

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart