Snelle levering goed verpakt

Was goed verpakt en zeker top kwaliteit Zeker een aanrader

Uitstekend!

Kwalitatief product, goede prijs en snelle levering!

Super snel geleverd

Super snel geleverd zeer tevreden ben zeker van plan vaker te bestellen

Alles wat je niet kunt vinden hebben ze hier

Goed spul

Snel bezorgd

Breed assortiment

Breed assortiment. Alles wat je zoekt voor je aquarium op 1 plek

Probleempje was supersnel opgelost!

Nano aquarium besteld, echter is er onderweg wat misgegaan dus bleek er een bouwpakket/puzzel in de doos te zitten. Even mailen/bellen (ongeduldig dat ik was) en Macy had meteen geregeld dat er een nieuwe de volgende dag geleverd zou worden. En netjes bezorgd de volgende dag. Kijk, zulke service wordt ik vrolijk van! :)

scherpe prijzen en snelle service

Prijzen zijn zeer goed en de goederen hebben een korte leveringstijd.

Precies wat ze vertegenwoordigen Op tijd geleverd zoals beloofd ook tijdens de drukte met bezorgen En ook een goede prijs Ik ga zeker meer bestellen bij hun

Uitstekend!

Alles was zoals omschreven. En bovendien nog een snelle levering ook.

Prijzen zijn goed

Aanrader

Bestelde artikelen snel ontvangen en in goede staat ontvangen en voldoen uitstekend

Zeer snelle bezorging en afhandeling. Ik koop er zeker nog . Zou zeggen doe zo verder.

leveren laat en verkeerd

teleurstellend. Houden je aan het lijntje. En uiteindelijk leveren ze ook nog de verkeerde maat. 1 keer maar nooit weer

Lange levertijd

Mijn bestelling werd zonder daarover een bericht ontvangen te hebben pas 7 dagen na bestelling verzonden.

Prima webshop

Ruim assortiment maar niet altijd voorradig jammer maar dat word redelijk snel opgelost. Prima product voor een prima prijs.

Goed geleverd

De reden waarom ik geen 5 sterren gaf is omdat het bezorgen sneller kan als een artikel op voorraad. De lockdown en andere corona restricties zijn voorbij. Bestellen is nog steeds voor herhaling vatbaar

Alles goed binnen gekregen. Alleen DHL is wat slordig

Mooi assortiment

Aquarium planten besteld zeer goede en stevige planten goed verpakt ben zeer tevreden klant ik beveel dit zeker aan top

Snelle service lage prijzen

Bestelling was snel binnen

Uitstekende eerste ervaring na online bestelling

De keuze is reuze! Shoppen en uiteindelijk toch terecht komen bij AquastoreXL blijkt de juiste keuze te zijn. Eenvoudig bestellen en een snelle levering. Wat wil je nog meer voor je vissen?! De producten zaten goed verpakt in een doos. Uitpakken was dus een koud kunstje en de planten zagen er goed uit. Dus o naar een volgende bestelling.

Service is goed, maar produckt valt vies tegen

Bestelling en Levering wordt netjes afgehandelt, alleen van het produckt had ik meer verwacht. Valt tegen wat je er mee vangt komen er maar een paar in, dit is geen oplossing

Levering en kwaliteit is zeer goed

Zeer goede ervaring wederom met de levering van mijn bestelling. Plantjes weer perfect geleverd

levering op tijd levering beneden de maat

3 eur voor een "bos" vallisneria bestaande uit 4 blaadjes etc

Bestelling kon niet geleverd worden en werd ik niet over geïnformeerd

De wachttijd voor bestelling duurde lang, nadat ik hier zelf achteraan belde bleek niet alles leverbaar en was het wachten blijkbaar daarop. hier was ik liever over geïnformeerd zodat ik zelf de bestelling kon wijzigen (anders kleur zand voor aquarium). De waterplanten (5 stuks) zaten in een klein doosje dubbel gevouwen en van 1 kwetsbaar rood plantje waren meerdere stengeltjes van geknakt en blaadjes vanaf.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart