Zeer tevreden !

Goede , snelle levering , goede produkten , duidelijke site , kortom zeer tevreden , betrouwbaar !

snelle levering duidelijke omschrijving bij assortiment

Snelle verzending, en leuke spulletjes. Bedankt!

Prima materiaal, maar 1 kleine bemerking.

Net zoals bij mijn vorige bestelling ben ik heel tevreden over het geleverde materiaal. Spijtig genoeg maken jullie gebruik van DHL om het pakje te versturen, wat betekent dat dat in België door Bpost wordt afgeleverd. En dan moet je heel wat geduld hebben. Eerst gingen ze het op vrijdag leveren, dan op maandag, en uiteindelijk werd het dan op dinsdag toch nog geleverd.

Goede service.

Ik had een bollentiel van eheim en een slang van 1m besteld. Binnen 2-3 dagen meteen aangekomen.

Snelle levering, goede uitleg

Makkelijk bestellen en keurig op tijd ontvangen.

In plaats van een nieuwe testkoffer te bestellen heb ik de losse refills aangeschaft. Misschien iets duurder, maar altijd handiger dan met een oude koffer blijven zitten die nog prima te gebruiken is.

Super goeie en snelle verzending

Fijne service en goed materiaal

Jullie vragen te veel gegevens voor een review

Super snel en kwaliteit aquarium!

Op een zondag besteld en dinsdagochtend in huis. Klein aquarium gekocht van super kwaliteit. De vissen genieten er van !

geweldig

planten doen het goed vlugge levering

alles perfect

mooi verpakt . snel verzonden en ontvangen.

goede prijzen, snelle levering

Voor deze winkel gekozen vanwege de goede prijzen. Levering was de volgende dag.

Product niet zoals beschreven

Op site stond verkeerde foto van gekochte onderdelen (zuignappen) waardoor verkeerde aankoop. Bedrag aankoop was te klein om moeite te rechtvaardigen om te wisselen. Gewoon vervelend....

Snelle levering een prima service

Goed materiaal

Allee ok maar let wel op de eenheden ik had 2 stuks besteld en hetcdtonf niet in de omschrijving dat 1 stuk bestond ui 2 houders voor filter.

snel, goed, waar voor mijn geld

Snelle levering. Degelijke verpakking. Product voldoet aan beschrijving. Enig minpuntje: er had wat minder plastic gebruikt kunnen worden als planten gezamenlijk verpakt zouden zijn.

Late levering en slechte kwaliteit planten

Ik heb zo goed als 2 weken op mijn pakket moeten wachten… ook vond ik de planten die ik kreeg echt er heel zielig uit zien bij aankomst.. Hopelijk kan ik er zelf nog wat van maken..

Slecht!

Ze zeggen de volgende dag in huis! Maar dat is zo niet! Heb maandag voor een bepaalde uur besteld! Was dinsdag in huis! Speciaal gekeken dat de producten aanwezig waren! En ze zijn pas vrijdag aangekomen!!! Zogezegd uit stock!! Voor mij was het mijn eerste maar ook allerlaatste bestelling!!! Dus beveel ik het aan? NEEN NEEN EN NOG EENS NEEN!!!

Levering langdurig en traag

De levering duurde meer dan 10 dagen en dan nog omdat ik er steeds achteraan ging. Voor een onderneming die snelheid belooft is het redelijk bizar om zich te verschuilen achter COVID en achter de eventuele traagheid van de koeriersdiensten. Geen aanrader.

Mooie winkel

Mooie winkel en fijn personeel. Wel vinden wij dat de visafdeling beter zou kunnen. Verder alles top.

Omschrijving op de site klopt met wat je besteld. En snelle en goede levering!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart