Goede kwaliteit en snelle levering

Assortiment plantjes, pompje en filter besteld goed verpakt geleverd

Goede website. En goed verpakt. Top

Snelle levering, groot assortiment

Aquarium besteld, snel geleverd tegen goede prijs

Snelle en goede levering.

Voor mijn aquarium kunnen ze alles leveren.

Prima shop alleen verzenden duurde lang

Prima producten goed verpakt. Alleen verzenden duurde erg lang!

Super snelle correcte levering!!!

...

heel mooi huisje

heel goed

Klarna werkte niet dus uit eindelijk iets van 2 euro teveel betaald voor iets waar ik geen gebruik van gemaakt heb

Opzich wel prima

Ben iver het algemeen erg tevreden over de bestelling, producten en levering. Helaas heb ik door te weinig zelf onderzoek de verkeerde maat led lamp gekocht voor mn aquarium. Dacht ik dat de afmetingen gingen over de grootte van je aquarium, gaat het dus over dw afmetingen van de lampen die je gebruikte. Dus heb ik een maat te groot gekocht. En het retourneren ervan brengt extra kostrn met zich mee en gedoe,waardoor ik maar heb besloten om de lamp maar te houden. Hopelijk kan ik een oplossing vinden. Dus jammer dat er niet duidelijke informatie staat vooral bij dit soort dure producten

Ok

Ging ok. Het enige wat aquastore zou kunnen veranderen is de verpakking van sommige producten. Bestelde 3 zakjes met 3 rubbermanchetjes voor een aquariumpomp. Dat wordt dan via DHL als een pakket verstuurd ??? In doos???? Met veel verpakkingsmateriaal ??? Die kleine 9 manchetjes passen gewoon in een envelop en kan zo door de brievenbus.

Top !

Snelle levering Super service

Leverd snel

Ga zo door mijn volgende bestelling komt zo weer

Top bedrijf

Wat een snel service. Netjes optijd binnen...

Goede prijs en snelle bezorging

Een goede ervaringen, in verhouding tot andere sites hebben ze een goede prijs, kwaliteit is ook perfect, en bezorgen is razend snel. Ik dinsdag avond (rond 10 uur) besteld en woensdag was het om 3 uur 's middags al bezorgd.

Snelle levering. Goed product

Onwelwillend

Helaas tot nog toe een zeer slechte ervaring. Een buitenpomp van 80,- gekocht, die na telefonische ondersteuning echt defect lijkt zonder ooit gebruikt te zijn. Als ik hem terug wil sturen moet dit op eigen kosten. Als zij het daarna goedkeuren zeggen ze dat ik mijn geld terug krijg. Dat moeten we nog zien... Te bizar dat dit niet onder service valt. Toch bij bol moeten bestellen.

niet zo mooi

ik vond het hout wat ik kreeg niet zo mooi als op de foto. klein en geen mooie wortels

Duidelijke website en prima service

Aquastore heeft een duidelijke website waar je makkelijk je weg kan vinden als je iets zoekt op het gebied van aquaria. Daarnaast is hun after sales fijn, men komt nog met ideeen en tips

Na gebeld te hebben over een vraag betreft mijn lekkende filter heb ik snel het gezochte product ontvangen!

Goede lamp mooie prijs snelle levering

goed voer

net als voor je andere huisdieren geef je ook je vissen het beste wat ze krijgen kunnen. Vandaar deze keuze.

Goede service snelle levering

Producten zijn snel geleverd. 1 product was niet voorradig. Contact met klantenservice snel geholpen.

Ik bestel al meerdere jaren en de planten zijn altijd erg mooi en doen het goed!

Good service and great choice.

I have lived in Holland for a few years and in that time Aquastore has become my first choice shop. The choice on offer is excellent and the prices offer good value for money. Service is outstanding!

Een aanrader!

Alle plantjes waren heel goed verpakt en mijn pakje was snel bij me thuis. Alles verliep vlot. U mag zeker nog een bestelling van ons verwachten! 10/10

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart