Netjes alles op tijd geleverd

Netjes alles op tijd geleverd. Goed verpakt, gemakkelijke website met voldoende uitleg

Viel wat tegen

De planten waren kleiner dan verwacht en de set met 3 koudwaterplanten was helemaal verlept en zat duidelijk al te lang in de verpakking of was geplet. Ik heb gemaild met de klacht maar tot op heden nog geen reactie.

alles geleverd wat ik besteld heb en binnen de afgesproken tijd geleverd

Alles geleverd tegen een mooie prijs en op afgesproken tijd geleverd

Correcte en snelle levering. Groot assortiment. Netjes verpakt. Zou hier zeker weer bestellen.

Top! Site

Product was niet voorradig.. aangevinkt om een melding te krijgen als het er weer was. Netjes een mail gekregen. En voor dezelfde aanbiedings prijs

Ruime keuze uit diverse materialen. Maar vooral supper snel geleverd. Of te wel top dus.

Lekker snel geleverd en top verpakt

Lekker snel bezorgt en goed verpakt had algisin en biox besteld en netje plastic zak over de emmertjes gedaan mocht het emmertje kapot gaan bij de koeriers keurig

Gewoon goed

Probleemloos en snel

Geweldige winkel

Ruim assortiment uitgebreide duidelijke website snelle bezorging

Na een week nog niks verzonden

Op vrijdag heb ik een aantal artikelen besteld. Bij één van de artikelen stond een levertijd van 1-2 dagen. 5 dagen later heb ik toch maar contact opgenomen met de klantenservice, omdat ik nog niks ontvangen heb. Bleek het artikel niet op voorraad te zijn en dat de wachttijd mogelijk weken zal duren. Het was fijner geweest om direct te weten bij het bestellen, dan had ik een andere artikel gekozen. Toch maar 2,5 ster omdat de vorige bestelling wel goed is gegaan.

Snelle levering goede kwaliteit

Goede en snelle leverinh

tevreden

vlotte levering. materiaal doet wat het hoort te doen

Snelle levering en voldoet aan alle verwachtingen.

Omschrijving van artikel was duidelijk. Bestellen gaat eenvoudig en de levering was netjes.

Zeer snelle levering

Artikelen onmiddellijk verstuurd, zeer snelle en correcte levering

Top service en mooie spullen voor degelijke prijzen.

Snelle levering. Top verpakt en de aquarium spullen zijn in verhouding met de kwaliteit en prijs echt top!

Netjes afgehandeld

Mijn product is netjes verpakt en geleverd. De levertijd was erg snel en ik heb genoeg mailtjes gekregen om mijn bestelling goed bij te houden.

Prima prijzen!

De filters zijn een stuk goedkoper dan bij de winkels hier in de buurt. De belofte dat ze de eerstvolgende dag zouden worden afgeleverd werd echter niet waargemaakt. Dat was geen groot probleem, maar als het niet gaat lukken zeg dat dan ook niet.

Goede service, net product

Service en contact was zeer netjes en goed.

Zeer snelle levering , zeer gunstig van prijs.

Top webwinkel.

keurig en snel

netjes

Perfecte leveringen iedere keer

Goede vlugge leveringen

precies wat wij zochten...

snel klaar voor gebruik

Goede ervaring

Alles op tijd zoals afgesproken

Veel keuze maar weinig op voorraad

Er is veel keuze op de site maar weinig in de winkel. Jammer want nu moet je alles bestellen en terug sturen als het niet goed is.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart