Soms lastig zoeken

Soms is het lastig zoeken in zo een groot assortiment, en jammer dat de winkel zo ver van mij vandaan zit had graag eens fisiek door de winkel gegaan

Netjes en snel

Ik heb goede service ontvangen bij selectie producten. Deze zijn netjes en snel geleverd. Verpakking was goed ingepakt.

Goede service en aanlevering.

Aquastore is al een flink aantal jaren m'n online winkel voor alles mbt m'n 2 Fluval edge aquaria. Elke keer weer is alles subliem...

Snel

Snel geleverd, de essentiële onderdelen op voorraad

Producten op tijd binnen en klantvriendelijk.

goede service

leveren heel snel en als er iets niet in orde is zorgen ze ervoor dat het goed komt. Goede kwaliteit.

Prima,

Nieuw aquarium plus spullen voor inrichting besteld, zag er prima uit! en snel geleverd, ook een pluspunt! zou volgende keer hier ook weer bestellen.

Lang gewacht maar wel gekregen.

Bestelling liet lang op zich wachten. Na een week gebeld. Alles werd opgehouden door een netje... Uiteindelijk samen met medewerker afspaar gemaakt voor bezorging. Dat werd door vervoerder weer een week later. Mail hierover naar serviceafdeling. Geen reactie, jammer. Uiteindelijk bestelling keurig binnen, goed verpakt en keurig afgeleverd.

alles gaat van zelf prima .

ik zou iedereen aanraden indien wat nodig je vind het eenvoudig en gemakkelijk

Ik had wat spullen gekocht voor de opstart van mijn aquarium, waaronder ook enkele aquariumplanten... Ik was wat terughoudend om plantjes online te bestellen maar bij levering waren de plantjes in top conditie en netjes verpakt... Jammer genoeg bleek na enkele dagen mijn tweedehands aquarium lek te zijn, nu dus maar een nieuw bakje bestellen bij AquastoreXL...

alles prima verlopen

prima afhandeling

Zoals gewoonlijk op tijd geleverd volgens afspraak.

Alles was goed verpakt en volgens afspraak geleverd

Goede aanbiedingen en snelle levering

Prima verpakt en ontvangen

Prima prijzen en materialen. Al meerdere bestellingen gedaan. Plantjes zijn ook goed verpakt.

Supperrrrrr !!!

Super snel geleverd en geweldige producten

Goede en snelle service

Fijne site duidelijk en een groot assortiment . Snelle service

Bravo...

Aquastore is een perfect bedrijf voor aquarium artikelen...

geen klachten, bestelling keurig geleverd

Auarium en aanverwante artikelen besteld en alles keurig door DHL op een pallet voor de deur afgeleverd, wat wil een mens nog meer?

onhandige website

Even voer zoeken gaat heel lastig. even schakelen naar extra info over een product gaat goed, maar hoe kom je dan terug bij waar je was. hetzelfde gebeurt als je iets in je wi koelwagen hebt gedaan. Heel goed zoeken naar de knop om terug te gaan naar de winkel. Heel ergerlijk is als je een product gevonden hebt en dan blijkt dat het niet in voorraad is. vervolgens is de weg terug moeilijk te vinden, enz. er is veel te verbeteren aan deze website.

Gewoon goed

Goed product en word goed verpakt en snel geleverd

super goed

bestelling netjes verzorgd en snelle levertijd. planten van goede kwaliteit.

Snelle levering , fijne webshop

Levering super

Zaterdags besteld en dinsdag in huis . Snelle levering en het product goed verpakt .

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart