Top! Altijd op tijd geleverd!

Goede prijzen en veel keuze, tot nu toe ook altijd op tijd en goed verpakt geleverd! Aanrader!

Producten goed ingepakt en snel geleverd

Het lange wachten waard

Duurde even voordat product opgestuurd was, terwijl website 1 a 2 werkdagen aangaf. Product goed verpakt en onbeschadigd aangekomen en werkt goed.

Prima, snelle levering, goede producten en kreeg er zelfs nog wat extra's bij

Gewoon goed, zoals ik het had verwacht. Nog net iets beter eigenlijk, want er zat een mooi stukje hout bij die ik niet per se had besteld, dat was een erg leuke verassing.

Alles naar wens en prima prijzen!

Toppie!

Fijne ervaring.

Correcte en vlugge levering. Zorgvuldig verpakt.

top

perfect spelle levering lieve medewerkers beter kan niet

goede levering

goede levering en heel snel ik raad het iedereen aan hier te bestelen

Super goed product

Super snel geleverd..

Goed op de hoogte gehouden ivm een plant niet leverbaar.

Nette afhandeling

Goed mail contact gehad. Beschadigd artikel werd goed op gereageerd en krijg een nieuwe geleverd.

Snelle levering van bestelling

Alles wat ik besteld heb kwam goed verpakt binnen En werkt naar behoren en ook binnen 2 dagen mits in voorraad

Snel en uitstekende kwaliteit plantjes

Snelle levering en uitstekende kwaliteit plantjes

snel en accuraat. groot assortiment

zie boven

Prima webshop

Super goed verpakt gelevert.

Het product kwam super verpakt en op tijd binnen.

Goede kwaliteit spullen! Mijn eerste bestelling hier en er gaan er vast meer volgen! :)

Perfect product

Doet zeker en vast hetgeen we ervan verwachten

Net bedrijf

Snelle levering en alles netjes verpakt

Ruime keuze.

Ruime keuze van producten en snelle levering.

Levering was heel snel. Helialux lamp was goed verpakt zodat deze onbeschadigd aan is gekomen.

Goede service.

Veel aanbod en veel kennis .

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ruime sortering, communicatie prima, bezorging conform gemaakte afspraak.

Gewoon perfect

Makkelijk te vinden dat wat je nodig hebt. Bezorging volgens afspraak. Bij vragen wordt er duidelijk en professioneel antwoordt gegeven. Gewoon helemaal top!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart