Klantvriendelijk, goeie service

Planten hadden de reis niet overleefd, en met wat contact en foto’s per mail waren er nieuwe verzonden. Ik heb dit wel eens anders meegemaakt. Perfecte service en kom hier zeker terug

correcte en zeer vlugge levering, TOP !!!!!!!

Was mijn eerste bestelling, is 100 % meegevallen op alle gebied, zal in de toekomst nog met jullie samen werken.

Makkelijk, snel en effectief

Kwaliteitsproduct, snelle en efficiënte service. ik ben heel blij

Goedkoper als ergens anders, super snelle levering, top producten!

Onlangs verschillende filters besteld voor in mijn juwel rio 180 aquarium. Als eerste zijn jullie veel goedkoper als ergens anders. Vervolgens werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd, helemaal top dus!! Ook de producten zijn uiteraard goed. Volgende keer bestel ik zeker weer bij AquastoreXL!!

Positieve ervaring

1e bestelling geplaatst en alles vlot verlopen , duidelijke site , bestelling , betaling , levering , zeer tevreden , aanrader !

Produkten worden steeds zeer snel verzonden!

Zeer tevreden!

Professioneel en pro-actief

We hadden een bestelling gedaan, deze kwam mooi op tijd. Er was nog 1 bestelling niet op voorraad. Hier werd heel pro-actief op gereageerd door mij alvast te mailen met wat ik met die bestelling wilde en de verwachte levertijd van het product. Zeer tevreden, transparant!

zeer goede bediening zowel online als in de winkel

netjes

Alles geheel volgens afspraak.

Een super betrouwbaar bedrijf

Ik bestel hier al jaren mijn spullen . En altijd snel en netjes afgeleverd!

Leuke waterplanten, snel bezorgd en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar!

De beste prijs

Snelle levering de prijzen zijn goedkoop klantvriendelijk

Product voldoet aan verwachting

Alles was netjes en snel afgeleverd en product voldoet aan beschrijving. Kort samengevat alles voldoet aan verwachting.

Fantastische service

Ik bestelde al heel wat artikelen bij jullie voor mijn aquarium. Aangezien dit toch altijd over heel wat centen gaat bekijk ik goed waar ik wat aankoop. Al meerdere malen oprij kwamen jullie er het goedkoopst uit. Het grote aanbod en de goede kwaliteit producten die jullie aanbieden voor de betere prijs maakt het zo aanlokkelijk. Daarbij krijg je ook steeds een goede uitleg bijgeleverd, mocht dit nodig zijn. Als laatste is jullie service dan ook top, de bestelling wordt steeds super snel klaargemaakt en is in geen tijd thuis geleverd. Fantastisch! Ik blijf bestellen.

prima service

er is een foutje gemaakt in mijn bestelling, na telefonisch kontakt prima opgelost

Prachtige producten, goed ingepakt en snel geleverd

Alles kunnen vinden voor de inrichting van een nano aquarium. Het was even spannend om stenen te bestellen, omdat je niet zelf kan kiezen. Helemaal blij met wat ik heb ontvangen!

Zeer slecht

Ze hebben me een defecte co2 set gestuurd en zijn vervolgens niet bereikbaar ik krijg geen contact en zit nu met kapotte planten in mijn bak en nog geen oplossing

Juiste geneesmiddel opgestuurd en snel geleverd.

Prima bedrijf om online te bestellen.

heel positief en snel geleverd

heel positief en snel geleverd

Goede verzendtijd, prijs en goed verpakt

Goede levering Easy-Life

Mijn eerste levering heb ik goed ervaren. Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen Aquastore XL.

Voldoen aan alle verwachtingen

Klantvriendelijkeheid en service geweldig

Onze bestelling hebben we vanwege overmacht moeten annuleren, de klantenservice was geweldig en de snelheid om alles af te werken was super.

Goed en snel geleverd

Het aquarium en kast kwam in 2 verschillende pakketjes op 2 verschillende dagen. Netjes en stevig verpakt. Doordat de schroefjes verpakt waren in een oud doosje van iets anders leek het erop dat deze wellicht niet nieuw was? Maar de kast zag er tip top uit en hij was voor de rest wel verpakt als nieuw met verpakkingsbescherming e.d. dus voordeel van de twijfel gegeven.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart