Vlotte service

Producten zoals omschreven, snelle levering

Enheim

Prima ervaring met hun gehad. Telefonisch contact was ook uitstekend en spullen waren snel geleverd

heel uitgebrijd producten

producten zijn ook snel thuis

ik heb niks ontvangen

alles wat je aqua nodig hebt !!

hier vind ik alles wat ik nodig heb om mijn aquarium tip top in orde te brengen. Neem daarbij ook nog eens het gegeven dat de bestellingen razendsnel geleverd worden, zo ben je dus nergens beter. Want over de prijzen valt zelfs niet te discussiëren...TOPDEALS !! Ik heb maar 1 adres...

TOPPER

Bestellingen worden supersnel aangeleverd,, grote keuze in de webwinkel en telefonisch contact verloopt vlot met deskundige uitleg. Is een aanrader voor aquarium spullen.

Snelle levering, goede informatie over de bestelleing en alles in perfecte staat aan gekomen.

Goede ervaring maar communicatie kan net iets beter

1 onderdeel was niet op voorraad blijkbaar en dit heeft iets langer genomen dan Uiteindelijk heb ik zelf even gebeld om te weten hoe en wat Een duidelijk antwoord gekregen en paar dagen later was alles in orde Totale ervaring is goed enkel misschien bij vertraging een iets snellere communicatie, maar veronderstel dat de feestdagen hier een grote rol speelden ook. Anders top

Goed bedrijf

Altijd netjes mijn spullen ontvangen

Kreeg foute maat van bestelde artikel binnen. Telefonisch prima opgelost

Geen opmerkingen

Perfect op tijd geleverd

Goede prijs, snel verzonden, groot assortiment.

Was netjes ingepakt, producten zoals omschreven, snel verzonden, alles was leverbaar. Gewoon top.

zeer goed

een zeer goede en snelle afhandeling

Goede afhandeling

snelle bezorging goed overzicht in winkel.

Heel goeie ervaring, snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden.

super

snelle levering en goede producten

Goede en snelle service

Leuke prijzen, na bestelling wordt het snel verzonden

een prima webshop

Het is prima website met goede producten en snel geleverd

rapide

Très content du service et de la rapidité de celui-ci ainsi que du prix!

Super service

Product was uitverkocht maar een paar dagen later een mail dat het er weer was. Daarna binnen 1 dag geleerd. Mooie voedingsbodem die je vissen en planten nog meer accent geeft

Zeer voordelig en snelle levering ondanks lockdown en feestdagen.

Goede producten

Goede producten en beschrijvingen. Sommige producten met de zoekfunctie geprobeerd te zoeken, maar niet gevonden. Na zoeken op een andere manier wel gevonden.

Alles was netjes verpakt

De site is goed overzichtelijk

geweldig

2 bundels met filters voor mijn aquariums besteld en binnen 1 dag binnen rond de kerstdagen, betere service ken ik niet !!!

Goede prijzen, goeie kwaliteit, snel geleverd

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart