Super levering goed werk.

Goede levering makelijke website

good

good!

Super bestelling!

Groot en leuk assortiment. Veel variatie in waterplanten en handige omschrijving er bij. Goede prijs voor goede kwaliteit, ons aquarium ziet er weer fris uit. Werd geleverd op de beloofde dag en netjes verpakt.

Snel levering goed service

Snel levering goed service

Bij Aquastore verliep alles goed.

Mijn bestelling werd door Aquastore correct behandeld. De bezorging verliep niet volgens plan: vrijdag 24-12-2021 kreeg ik van DHL een email dat mijn bestelling tussen 14:00 uur en 18:00 uur bezorgd zou worden maar dit ging niet door het zou maandag 27-12-2021 worden. Maandag weer een email met weer als bezorgtijd tussen 14:00 en 18:00 uur. Maar in de loop van de middag zag ik dat de bezorger bij mij aan de deur geweest zou zijn maar dat er niemand thuis was en de bestelling naar een afhaalpunt gebracht werd. Dit was wel vreemd want er was wel degelijk iemand thuis.Uiteindelijk is mijn bestelling vandaag dinsdag 28-12-2021 bezorgd.

super snel , overzichtelijk

Overzichtelijke site, makelijk bestellen

Snel verzending alles klopt met bestelling

Beetje vertraging maar is niet anders kan gebeuren enVriendelijke klantenservice alijd goede producten ben verder zeer tevreden over deze winkel

Snelle levering en producten prima.

Ondanks de drukte rondom de Kerst was de bestelling binnen 1 dag bij de vervoerder, echt top!

uitstekend goede produchten

super producten! steeds alles op voorraad super snelle levering! echt een aanrader

Snelle levering. Goede kwaliteit

Vriendelijke mensen

Voor het aquarium dat ik zocht was door heel Nederland maar beperkte voorraad. Ik bel AquastoreXL op, krijg snel een vriendelijke dame aan de telefoon die binnen no time de voorraad voor me na heeft gekeken en attendeert me er netjes erop dat ze wat eerder dicht gaan vanwege kerstavond. Na bestellen staat mijn order vrijwel direct klaar om af te halen en eenmaal daar wordt er direct iemand gevraagd mij te helpen met het in de auto zetten van het aquarium. Kortom. Goede service en vriendelijke mensen :) Thanks!

Producten bestelt en geleverd.

Goede vlotte service

Prima alles netjes op tijd geleverd

De bestelling ging vlot en werd netjes op tijd verzonden. Zal zeker in de toekomst vaker bestellingen plegen.

Na een tijd rond gezocht te hebben op internet en div Onlinestores(winkels) te hebben bezocht toch terug gegaan naar Aquastore. Site is goed overzichtelijk en een goede uitleg bij elk product. Prijs is ook goed. Na wat te dingen besteld te hebben is het wachten op de levering. Dit zat helaas wat tegen. Dit waarschijnlijk omdat de kerstdagen er aan kwamen en het mega druk is bij de postbedrijven In dit geval post.nl. toch zou ik persoonlijk DPD of DHL adviseren als postleverancier maar dit is mijn mening en ervaring. Verder is het gewoon netjes verpakt. Zal als ik weer wat nodig heb zeker eerst naar de site gaan van aquastore gaan.

Goede en eerlijke service

Een deel van mijn bestelling kon niet geleverd worden. Had besloten van te wachten tot het binnen was. Maar zodra het leverbaar was heb ik mijn bestelling ontvangen. Super service.

Co2 spullen

Spullen voor mijn aquarium besteld tbv Co2. Snel en gemakkelijk binnen.

De spullen zijn prima

Geen bestelling ontvangen.

Dag 1 besteld en betaald. Dag 3 een track &trace code ontvangen, zou het bestelde worden bezorgd. Dag 4 bezorging één à twee dagen vertraging. Dag 10 nog niets ontvangen, gereclameerd bijAquastoreXL Dag 17 bericht dat ze gaan uitzoeken waar het pakketje gebleven is. Dag 20 Nog niets ontvangen of gehoord. Ongehoord en daarmee is AquastoreXL niet anders te beoordelen als ZEER SLECHT.

prima levering

alles in een keer binnen

Superstore

Voordeligste artikelen van uitstekende kwaliteit en snel bezorgd.

Nog niet alles ontvangen

Helaas heb ik slechts één deel van de bestelling ontvangen. Ik heb hierover al gemaild maar nog geen reactie ontvangen. Dus tot nu toe een slechte beoordeling. Ik hoop dat mijn beoordeling ten goede kan veranderen.

Zelfs in deze tijd binnen enkele dagen in huis

Top geregeld, Maandag besteld en vrijdag in huis. En dit met deze drukke tijd. Prima verpakt en zou deze shop zeker aanbevelen.

Ruime keuze, snelle verzending

Spullen werden snel verzonden en goed ingepakt. Ik heb een nieuwe kleppenset voor mijn Rio300 besteld en die zat goed ingepakt en is zonder beschadiging door mij ontvangen.

betrouwbaar en snelle levering

Bedrijvenweg 2