Het was geweldig

Veel keuze op de website snelle levering

Uitstekend in prijs en levering

Wat een snelle service en dito prijs. Ik weet waar ik moet zijn volgende keer

Heel fijn

Ik bestelde hier het kado voor mijn partner. De site is duidelijk en overzichtelijk, zelfs zonder dat ik verstand van heb.

Heel snelle levering ondanks de feestdagen

Dag naar bestelling gelijk in huis product nog niet ge probeerd aan gezien er nog geen vissen in de bak zitten

Beetje kleiner dan gehoopt

Ze waren een euro duurder maar kreeg kleinere plantjes jammer genoeg...

Goed geregeld doen wat ze beloven erg blij mee

correcte levering

op de site wordt alles goed uitgelegd en weet men daardoor ook wat men juist moet bestellen

top service

mijn bestelling geplaatst en zeer op tijd binnen gekregen

Prima product

Mooie koffer met veel mogelijkheden en snel geleverd Top

Wel redelijk ok, maar kan beter

Bij het plaatsen van een bestelling heb ik geconstateerd dat de korting (ivm een actie) helemaal niet verrekend werd. Zodoende heb ik een aantal artikelen moeten schrappen, nadat ik veel tijd mee bezig ben geweest. Heb dit ook bij opmerkingen vermeld maar daar heeft men niet op gereageerd. Da's jammer. De bestelling is wel op tijd verstuurd. De inhoud klopte ook, alleen de kwaliteit van de verpakte plantjes viel tegen.

Jammer

Mijn pakket was kapot ,het bestelde was in ieder geval compleet. Plant was wat gekneusd hij doet het in ieder geval. XL is een goed bedrijf Transport is deze tijd wat meer risico.

S’avonds Aquarium set besteld, volgende ochtend werd er direct gebeld door aquastoreXL voor het inplannen van de levering. Op de site stond binnen 1-3 weken qua levertijd, set was er binnen 3 werkdagen. Bevestigingen kwamen ook snel per mail binnen. Zeer tevreden.

Sneller levering zoals gewoonlijk

Alles netjes verpakt

Alles netjes verpakt. Levering België wel 2 dagen. Plantjes waren nog ok.

Goed assortiment en levering was volgens planning.

Goed assortiment en levering was volgens planning.

Kan niet beter.

Makkelijk besteld, snelle levering, lagere prijzen als de concurrent en een vriendelijke klantendienst.

Always a pleasure to shop with AquastoreXL,

I am impressed by the wide selection of high quality aquarium items at reasonable prices on sale by AquastoreXL. The online service works efficiently and my orders arrive on time in perfect condition. I have no hessitation in recommending AquastoreXL to fellow aquarium owners.

Uiteindelijk goed!

Ik had een bestelling geplaatst van Aquariumplanten en een slang voor op een pomp. Op de website staat netjes vermeld achter het product hoeveel het op voorraad is en de verwachtte levertermijn. Dit was in mijn geval 1-2 dagen. Na 4 dagen wachten ben ik contact op gaan nemen want bestelling nog niet in ontvangst genomen. Na de vraag waarom dat mijn bestelling er nog niet was kreeg ik te horen dat de slang niet op voorraad was. Ik gaf akkoord voor alternatief in dezelfde maat slang. Geen duidelijk antwoord. Dag later ben ik zelf een slang gaan kopen in een dierenwinkel en heb dit direct gemeld zodat het bedrag van de slang gecrediteerd kon worden. Dit is netjes afgewerkt. De planten heb ik na 7 dagen na plaatsen van bestelling in ontvangst kunnen nemen. Deze planten zaten zeer netjes verpakt. Een betere communicatie zou fijn zijn om teleurstellingen te voorkomen. En in geval van een kapotte slang van een aquarium kan snelheid van levering wel essentieel belang zijn.

Ik beveel Aquastore XL aan iedereen aan, goede producten, mooi verpakt, vlugge levering! Heel tevreden! juist de verzendkosten vind ik aan de hoge kant !

Snelle en goede service

Ruim aanbod en makkelijk te bestellen. Kon helaas m’n bestelling af afleveren bij een Post NL afgifte punt. Voor de rest prima service.

Geweldig goed

Geweldig goed

Ik het product nog niet gebruikt.

Zie vorig. Snel geleverd, maar eigenlijk te groot voor mijn aquarium. C 70 liter.

Product zoals beschreven en goede kwaliteit en prijs. Ondanks drukte snelle levering, top bedrijf en zeker tot een volgende keer.

Kwaliteit

Kwaliteit, Goede prijs, Snel levert

Naar tevredenheid

Door de goede website en assortiment besloten hier te bestellen. Donderdag ochtend 10:45. De producten die ik bestelde waren direct leverbaar en 1 had 1-2 dagen levertijd. Helaas op vrijdag, zaterdag en de maandag er op geen bericht. Na zelf contact opgenomen te hebben op dinsdag werd het pakket verwerkt en was het woensdag binnen. Het viel wat tegen dus maar het pakket was er uiteindelijk na contact wel snel en zeer goed verpakt. Kan dus beter, zeker met de verwachting die ontstaat door de levertijden op de website.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart