doen wat ze beloven

Netjes

Goeie prijzen en de goederen worden zorgvuldig ingepakt.

Snelle leveringen uitstekende nazorg

Goed prijzen, snelle levering en uitstekende dienst na verkoop

Aquarium onderleg mat, poster en javamos op kokosnoot besteld. Prima verpakt en in een dag geleverd. Wat wil je nog meer. Top!

Pomp e1502 Jbl CtistalProfi Greenline lekt na 1 jaar aankoop

Iedere bestelling met zorg behandeld en geleverd maar als er lekkage begint op te treden zoals bij de pomp. Is men niet gehaast om dit probleem aan te pakken of een alternatief voor te stellen.

spullen netjes verpakt en aardige medewerkers

er was een leverprobleem bij 1 van mijn producten en dit is door aquastore prima opgelost. Reageren erg snel per mail en zijn zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon

Snelle levering, goede prijs en prima service.

6 dagen op bezorging gewacht slecht telefonisch kontakt

Waardeloze verkoopsite

Snelle levering goed verpakt verbazende planten

Ma bestellen goed verast goed bepakte planten verbazend hoe deze manier van verpakking is in een dierenzaak zie ze er slechter uit

top

snel en netjes verzorgt. had er ook een plantje bij die was goed verzorgt en verpakt, ik bestel hier graag want de service is erg goed en netjes

Tevreden

Ik ben erg tevreden van mijn aankoop

Goede ervaring

Artikelen werden snel en netjes geleverd

Snel en goed

Weer een goede ervaring zoals altijd

Zeer tevreden!

Snelle levering.

Rijk assortiment; ook aan onderdelen!

Onderdeel pomp kapot en door de supersnelle levering binnen een dag gemaakt! Bedankt Aquastore!

prima, makkelijk bestellen, redelijk snel geleverd, moest besteld worden

snel antwoord , maar had makkelijk in een envelop gepast ipv in een doosje, maar was afhalen dus maakt geen verschil in portokosten

goed en snel

Goede prijs groot assortiment

de Webwinkel is vrij uitgebreid dus kon ik alles in 1 keer bestellen voor een goede prijs 1 artikel was niet op voorraad daardoor duurde de levering 4 dagen dit was van te voren aangegeven

Snel en professioneel

Snelle levering, groot assortiment

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Overzichtelijke site met scherp geprijsde artikelen, eenvoudige bestelprocedure, duidelijke communicatie over het verloop na afronding bestelprocedure en tot slot snelle en correcte levering.

ciano nexus pure 15

Leuk aquariumpje . Gebruik het voor fissidens te kweken. Ook een paar garnaaltjes erin gedaan. Voor vissen niet geschikt.

Prima en snelle levering

Toppie

Goede communicatie en op tijd geleverd prima!

Superieur

Om 13 uur besteld en 's anderdaags Om 8 uur geleverd met de correcte bestelling. Het zal zeker mijn laatste bestelling niet zijn

Snelle en goede bezorging !!!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart