Mooie winkel

Vriendelijk personeel. Een groot assortiment planten. Wel vind ik het jammer dat er weinig keus is bij de vissen en de aquariums zouden wel beter onderhouden moeten worden

Precies wat ik zocht

Mooi verpakt en keurig de volgende dag bezorgd.

Zeer compleet en snelle levering

Sinds een paar maanden weer 3 aquaria opgestart. Zonder enige twijfel kan ik voor alles wat ik nodig heb bij AquastoreXL terecht, werkelijk alles is te vinden en als het onverhoopt niet op voorraad is kan je er voor kiezen een mailtje te krijgen als het product er weer is. Toplaag!!

What you see is what you get

Knappe producten aan zeer goede prijs en met directe correcte levering....niets op aan te merken dan doe zo voort

Laatst filtermateriaal besteld bij aquastore. Heb er een aantal gekocht voor een goede prijs en had het ook binnen een werkweek al thuis. Super service!

Redelijk

Vertraging met bezorgen terwijl niemand wist waar het was Kreeg bestelling 3 dagen later

Overzichtelijke website.Zeer snelle levering.

Mooie complete winkel

Een complete winkel voor iedereen die van vissen houdt. Duidelijke indeling. Veel keus en ook goede aanbiedingen.

Goed advies

Had een lastige vraag maar na hulp door aqastore xl goed geholpen

Goed aanbod, super snel verzonden

Prima. Goede kwaliteit waterplanten.

De bestelling van AQuastore XL was perfect verzorgd/ingepakt daar geen klacht over maar de vervoerdienst DHL was waardeloos

Ik had een vraag en is door aquastoreXL netjes opgelost

Netjes en goed geholpen

Precies wat ik had besteld

Op tijd binnen

Goede spullen, prima prijs, goede levertijd

Perfect!

Snelle levering! Eten voor axolotls gekocht ze zijn er gek op :)

Precies zo als het hoort

Groot assortiment en snel Verzonden, top dus!

Betrouwbaar, snel en heel goed verpakt.

Voor het eerst hier besteld. Alles is heel snel verzonden en heel goed en stevig ingepakt. Alles kompleet en netjes aangekomen. Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.

Snel en goed geregeld

Product snel ontvangen, en wat ik er van verwacht had.

Top zeer tevreden alles corect

Als nieuwe klant heel tevreden prijsen duper

Goede webshop

Meerdere keren bestelling gedaan je wordt goed op de hoogte gehouden dmv mail snelle levering goed verpakt voor transport en geregeld mooie aanbiedingen. Ik kom hier zeker weer terug Dik tevreden..

Aleś goed!

Snel en goed verpakt

Alles dik in orde

Levering binnen 24 uur en voldeed aan de verwachting.

Vlotte , duidelijke en snelle verwerking van mijn orders

Heb al enkele keren besteld en nooit zijn er problemen. Een duidelijke site ,je weet of er iets op voorraad is of je wordt verwittigd als het product beschikbaar is.

Snel en efficiënt!

Dit is mijn eerste keer dat ik bestel via aquastore. Maar het is zeker en vast een aanrader! Ik ben alvast zeker dat ik in de toekomst altijd bij jullie zal bestellen. Jullie zijn overzichtelijk qua website en hebben een snelle en efficiënte levering!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart