Erg snel verstuurd goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd helder Productomschrijving klopt altijd Prijzen zijn scherp

Goede email support.

Hi, AquastoreXL heeft wat mij betreft een prima prijs kwaliteit verhouding. Ook de email support is prima. Telefonisch zijn ze heel moeilijk bereikbaar. Geen 5 sterren omdat niet duidelijk is gecommuniceerd dat de artikelen (veel) later zouden worden opgestuurd. Verder prima winkel.

Zeer correct met info over mijn bestelling ,de bestelling netjes verpakt , Wat ik heb besteld zeer scherp in prijs

ben erg trevreden

goed verpakt en snelle levering goeie prijs

Top site

Als je iets besteld word het super snel bezorgd en als je iets retour stuurt word het snel afgehandeld

Het bestelde product werd correct en snel geleverd.

Het bestelde product werd correct en snel geleverd

Goede en vlugge service

De gevraagde producten zijn in prima staat toegekomen en zeer snel dank u

snel en goed

Dit was mijn eerste bestelling. Alles goed en snel verlopen

Erg mooi en ze doen het erg goed

De planten kwamen erg goed verpakt binnen en doen het goed

Op tijd geleverd .

Mooi en goed verpakt, goede kwaliteit, mooie planten eerlijk is eerlijk. En vaker leuke aanbiedingen nu ook weer gewoon mail regelmatig en goed lezen.

Prima service, snelle levering, en goede prijs

Toppie

Snel geleverd, compleet en een goede prijs

Zondag besteld, dinsdag al in huis en goedkoper als in alle andere winkels waar ik heb gekeken. Erg makkelijk dat ze complete pakketen voor de filter verkopen dan hoef je niet alles los te gaan zoeken.

Snelle levering. Netjes en stevig verpakt.

Bestelling is goed behandeld.Toch hoop ik op een nog betere samenwerking op gebied van opzoekwerk,na

Misschien kan Aquastore mij ook alternatieven doorsturen als ik een bepaald product wil aanschaffen. Bijvoorbeeld verwarmer 200 Watt.Een lijstje van mogelijke producten?

Goed ervaring, leuke winkel

Wij hebben ons bestelling opgehaald, en alles ging prima. Aardige mensen met kennis voor de zaak.

Goede spullen!

Gemakkelijk besteld, op tijd geleverd, goede kwaliteit. Wat wil een klant nog meer?

Goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering mooie planten en goed verpakt.

Snelle levering, geen snel antwoord op mijn klacht

Mijn ledlamp is defect geleverd en zonder stekker. Mail gestuurd helaas nog niks gehoord. Wel 4 mails om te beoordelen. Levering top Mail beantwoord minder Gr Theo

Mooie prijzen snelle service

Positief

Aan te bevelen

Bestelling zat goed beschermd, en op tijd geleverd.

Snel geleverd. Prijs verhouding is goed

Supersnelle service

Supersnelle service

Prima voor aquaria

Aankoopproces verliep soepel. Wordt goed op de hoogte gehouden. Tijdige levering

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart